Google+

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Το ελληνικό ρεπερτόριο έχει την τιμητική κι εμείς χορεύουμε στον ρυθμό του! Έτοιμοι για... Greek Latin Night;

Χορός και διασκέδαση σημαίνει... Πάρτυ! Με άλλα λόγια, διασκέδαση άνευ ορίων

μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Και... όταν αυτό... α-παρτύ-ζεται με την συνοδεία της αγαπημένης μας ελληνικής μουσικής, το αποτέλεσμα μαίνεται εκρηκτικό!

Κάθε εβδομάδα κρύβει και μια μοναδική έκπληξη! Την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, η οικοδέσποινα της Μεταμόρφωσης  μας υποδέχεται με την βραδιά που αγαπήθηκε και έγινε θεσμός! Ένα μοναδικό ταξίδι που θα μας μεταφέρει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη μέσα από την ελληνική λυρική σκηνή!


Η Greek Latin Night

επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται να μας παρασύρει σε Λάτιν, Ευρωπαϊκούς, Παραδοσιακούς, Λαϊκούς και Ανατολίτικους ρυθμούς!!!!

Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες!
Το ελληνικό ρεπερτόριο χαρακτηρίζεται από τις παραδόσεις μας και την χρονική περίοδο που διανύουμε κάθε φορά! Μέσα από την πλούσια κινητική και ρυθμική του παράδοση, μας περιμένει για να βιώσουμε άλλες εποχές, διαφορετικά συναισθήματα και φυσικά... να μας χαρίσει ένα ταξίδι στο πέρασμα των χρόνων! Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, να κάνουμε το παρκέ της αγαπημένης μας σχολής να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας και να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές!!!

Η χορευτική εκμάθηση, πιο εύκολη από ποτέ!!!
Στα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ, μας δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσουμε όσα έχουμε διδαχθεί στα Ιδιωτικά και τα Ομαδικά μας μαθήματα χορού! 3 ολόκληρες ώρες διασκέδασης, γέλιων, χαράς και ξεκούρασης που, παράλληλα, μας προτρέπουν να αφομοιώσουμε πλήρως την χορευτική μας ύλη, μαζί με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων!

Έτσι λοιπόν, μια ακόμη βραδιά έρχεται και υπόσχεται να μας παρασύρει στο πέρασμα της χαρίζοντας μας μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις!!!!

Την Παρασκευή, 10 Μαΐου, δίνουμε ραντεβού στις 21:00 στη σχολή της Μεταμόρφωσηςφωνάζουμε όλοι "Δυνατά, Δυνατά" και... με το "Μάμπο το μπραζιλέιρο" χορεύουμε ξέφρενα στους πιο αγαπημένους ρυθμούς!!!


Ραντεβού στην Greek Latin Night και...

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από το Greek Latin Party!!!
Μάθετε περισσότερα για το 
Savoir Vivre του Χορού!
Μάθετε κι εσείς... γιατί
γιατί όλοι οι διάσημοι κάνουν χορού;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου