Google+

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Country Night - Western

Το Fun Carnival Dancing Συνεχίζεται......


Οι σχολές χορού Apollon σας ανακοινώνουν την έναρξη του δεύτερου αποκριάτικου party με θέμα Country Night!!! Το Far West έρχεται κοντά μας χορευτικά και το Fun Carnival Dancing  μας ταξιδεύει στην Άγρια Δύση να μονομαχήσουμε με Σερίφιδες, Καουμπόιδες και Ινδιάνους. To saloon άνοιξε και σας περιμένει όλους να γνωρίστε από κοντά τον Τζον Γουέιν και τον Κλιντ Ίστγουντ με Western μουσική και πολύ Swing!!
Στις 13-2-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ, σας προσκαλούμε στην να δείτε μια μοναδική χορευτική μονομαχία στο Έλ Πάσο με πρωταγωνιστές ΕΣΑΣ!!













Το μουσικό θέμα της ταινίας είναι το ομότιτλο της ταινίας “The good, the bad and the ugly”. Το 1968, κατάφερε να παραμείνει για ολόκληρο χρόνο στα πιο δημοφιλή τραγούδια παγκοσμίως και αποτελεί, μέχρι και σήμερα, έναν διαχρονικό μουσικό ήχο, που συναντάμε στο σινεμά και την τηλεόραση!
Η ταινία, ανήκει πλέον στις κλασικές και πιο γνωστές, στην ιστορία του κινηματογράφου! Ότι πιο χαρακτηριστικό, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις σχολές χορού Apollon, και την πανέμορφη βραδιά που μας περιμένει!!

Πρόγραμμα βραδιάς Country Night

  • Χορός για όλους
Επίτιμος χορός της εκδήλωσης είναι το Rock'n'Roll και θα γίνουμε όλοι μαζί πρωταγωνιστές στις πιο διαχρονικές ταινίες Western, όπως "Ο Καλός, ο Κακός και ο Ασχημος", "Ελ Ντοραντο", "Ο θησαυρός της Σιέρρα Μάντρε" κ.α

  • Western Αμφίεση
Φορέστε τα καουμπόικα καπέλα σας, ρίξτε πάνω σας ένα poncho, πάρτε τα πιστόλια σας και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε το Καρναβάλι όπως μόνο στο Fun Carnival Dancing γίνεται!
  • Χορευτικά Παιχνίδια
Η μονομαχία ξεκινά και όλοι φορούν τα χορευτικά τους παπούτσια. Οι δάσκαλοι μας έχουν ετοιμάσει τα πιο διασκεδαστικά χορευτικά παιχνίδια γι'αυτό το event.
  • Διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης
Ποιος θα έχει την πιο πετυχημένη Western ενδυμασία για την βραδιά; Ποιος θα πάρει την πρώτη θέση και θα διεκδικήσει τα μεγάλα χορευτικά  μας δώρα;
  • Σκετς - Χορογραφίες
Στα μαθήματα τους, δάσκαλοι και μαθητές των σχολών μας έχουν προετοιμάσει τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες. Κοινός στόχος, η πρώτη θέση και το τρόπαιο του Fun Carnival Dancing!!



ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

210 2621152          210 2631068






Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον κόσμο
του χορού και της μουσικής!
Ενημερωθείτε για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Μάθετε περισσότερα για την Samba...
Τον χορό του Καρναβαλιού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου