Google+

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τι προσφέρει ο χορός

Τι προσφέρει ο χορός

 Τα οφέλη που μπορεί κανείς να αποκομίσει από τον χορό είναι αναρίθμητα. Τα τελευταία χρόνια πολλές επιστημονικές ομάδες διεξάγουν έρευνες για τον προσδιορισμό των προσόντων και τα οφέλη που αποκτούν άνθρωποι κάθε ηλικίας από τον χορό.Τα συμπεράσματα είναι  πολλά και η πληθώρα των θετικών επιδράσεων του χορού διαφαίνονται σε ψυχολογικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.    Αξιοσημείωτο είναι, πως από τα πρώτα μαθήματα χορού που κάνει κάποιος αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα με την κίνηση, την μελωδικότητα και το σώμα του. Στην προσπάθεια του να εκτελέσει κάποια φιγούρα δεν εξελίσσει μόνο την κίνηση και την ποιότητα της, αλλά αναπτύσσεται και σε νοητικό επίπεδο. Ναι.....,"Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ" και ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο προσόν που αποκτά κάποιος καθώς αλλάζει την αντίληψη στην κατανόηση του χώρου,του χρόνου και γενικότερα οξύνει τις αισθήσεις. Τα οφέλη όμως που αποκτά κανείς κάνοντας μαθήματα χορού ή γενικά χορεύοντας δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με ένα άρθρο, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Blog μας για περισσότερα άρθρα με σκοπό την ανάλυση των επιδράσεων του χορού στον άνθρωπο.
   Δείτε παρακάτω μερικά από τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη που αναπτύσσονται μέσω του χορού.



ΤΕΧΝΗ ΥΓΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ
Επωφεληθείτε κι εσείς από τον χορό!!
Δοκιμάστε σήμερα!!!
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΧΟΜΠΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟΧΟ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ STATUS ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΗΡΕΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΡΥΘΜΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμα περισσότερα οφέλη και προσόντα που αποκτά κάποιος από τον χορό μέσα από ειδικά μαθήματα που σχεδίασαν οι σχολές χορού Apollon για όλους εσάς!



Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός συμβάλλει
στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!
Γνωρίζετε την σημασία του χορού
για τα παιδιά μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου