Google+

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Oriental Night - Ανατολίτικη Βραδιά

To Fun Carnival Dancing στο παρθενικό του ταξίδι, ξεπέρασε κάθε προσδοκία της διοργάνωσης και ο Φεβρουάριος έδειξε το καλύτερο  του πρόσωπο χαρίζοντας διασκέδαση σε όλα τα μέλη των σχολών χορού Apollon. Να σημειωθεί παράλληλα πως οι δάσκαλοι των σχολών έδειξαν με περιφάνεια  πως η εκδήλωση επιρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό και την χορευτική πρόοδο των μαθητών τους καθώς παρείχε το πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό κίνητρο για να εξελίξουν τον χορό τους σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Συνεχίζουμε όμως με το επόμενο θεματικό πάρτυ όπου οι μαθητές των σχολών χορού Apollon προετοιμάζονται να διαγωνιστούν.

Άρωμα ανατολής έχει το επόμενο πάρτυ του 

Fun Carnival Dancing.

Μαγεμένη Ανατολή
Οριεντάλ……η λαγνεία σε όλο της το μεγαλείο …! Αγάδες  καθισμένοι αναπαυτικά στις μεγάλες σάλες όπου σαγηνευτικές χορεύτριες μαγνητίζουν τα βλέμματα αφήνοντας το άρωμα του ναργιλέ να γεμίζει την αίθουσα.
Όμορφες γυναικείες φιγούρες ντυμένες με φλουριά και λίρες , περνούν σαν ταινία από μπροστά μας!!!!
Μεθυσμένοι από το άρωμα ανατολής μπαχάρια και κανέλες μαντήλια και φλουριά όλα έτοιμα να παραδοθούν στη μαγεία της Ανατολης!!
Μια βραδιά στη μαγεμένη Ανατολή  Παρασκευή 18/02/2012

Σας περιμένουμε να γευτούμε όλοι μαζί την αίσθηση μαγείας που προσφέρουν με μοναδική αίσθηση οι μαθητές και οι δάσκαλοι των σχολών μας …..

  • Χορός για όλους

Εκεί που συναντάς Apollon, ξεκινά η μαγεία!! Χορός άρωμα ανατολής αναβλύζει και ξεχύνεται τριγύρω  αιθέριες χανούμισσες  αθεράπευτοι αγάδες καθισμένοι στις μαξιλάρες τους απολαμβάνουν το χορό. Μουσικές εμπνευσμένες από το άρωμα της Ανατολής γεμίζουν αυτιά των περαστικών, ακούραστοι και ζαλισμένοι οι δάσκαλοι και οι μαθητές μας  σε αφήνουν να ξεχαστείς και να λικνιστείς στο ρυθμό τους.
  • Ελεύθερη Ενδυμασία

Σαν γνήσιοι ανατολίτες ντυμένοι ως αγάδες και χανούμισσες παρελαύνουν από μπροστά μας επιζητώντας την ψήφο σας και το χειροκρότημα σας.
  • Διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης
Ποιος θα πλησιάσει πιο κοντά σε αυτό που λέμε ανατολή , ποια θα είναι η καλύτερη αμφίεση που θα χαρίσει τους περισσότερους πόντους στη σχολή αλλά και που θα φέρει πιο κοντά στη νίκη και τα τρία μεγάλα δώρα των σχολών μας;
  • Διαγωνισμός καλύτερης χορογραφίας – σκετς
Μια ελληνίδα στο χαρέμι , και  οι συνταγές της Λωξάντρας και πολλές ακόμη σκηνές και ατάκες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, εκθαμβωτικές  παρουσίες, οι πιο μαγευτικές στιγμές σαν το last kiss της Alambina, μας μεταφέρουν το άρωμα της ανατολής και περιμένουν το πιο δυνατό σας χειροκρότημα….
Όλα αυτά θα συμβούν την Παρασκευή 18/02/2012, στη Σχολή του Ιλίου …..
Να είστε όλοι εκεί στις 21:00μμ

 Το Fun Carnival ήρθε κι φέρνει μαζί του τον απόλυτο χορό της θηλυκότητας!!!!
Απλά ζήστε το μαζί μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου