Google+

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τσικνοπέμπτη Night Video Clip - το Στέκι του Απόλλωνα

Ρεμπέτικη Βραδιά στις Apollon Dance Studio
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, ακόμη μια βραδιά του Fun Carnival Dancing, η Τσικνοπέμπτη Night! Η βραδιά κύλισε βάση προγράμματος σε γενικές γραμμές εκτός από την στιγμή που οι μαθητές μας αποφάσισαν να συμπυκνώσουν όλα τα θεματικά πάρτυ του Fun Carnival Dancing σε μία βραδιά. Όπως καταλαβαίνετε εκτός από τα τσικνίσματα, την Ρεμπέτικη μουσική, τα σκέτς του κινηματογράφου και της μικρής οθόνης είχαμε και καραόκε, οριεντάλ, την παρέλαση των σταρ που συμμετείχαν στα αστεία σκέτς και άλλα.
Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν η Μαρίτσα με το ντέφι, ο Μήτσος ο νταλίκας και ο Νικόλας ο τσαχπίνης, όπου ανέλαβαν και την ενορχήστρωση της βραδιάς. Τα Άνθη- Φυτά της βραδιάς ήταν μια χορηγία της Χρύσας και Guest Star της βραδιάς ήταν ο ομορφάντρας. 

Δείτε το παρακάτω video για να τους γνωρίσετε όλους:

    Τσικνοπέμπτη  night, Ρεμπέτικη βραδιά, Χοροτσικνήσματα και Το στέκι του Απόλλωνα ήταν μερικές από τις ονομασίες που πρότειναν οι δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon γι'αυτήν  την βραδιά. Νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχει επικρατήσει κάποια ονομασία καθώς τις χρησιμοποιούμε όλες για να περιγράψουμε αυτήν την μαγευτική βραδία. Οι μαθητές μας που ρωτήθηκαν στα ιδιωτικά και  ομαδικά μαθήματα, για την ονομασία που θα ταίριαζε περισσότερο, χωρίστηκαν σε δύο βασικές  κατηγορίες :
  1. Οι πιο νέοι σε ηλικία προτίμησαν την ονομασία "Τσικνοπέμπτη Night" ενώ
  2. Άλλοι επέλεξαν να τιμήσουν την βραδιά με μια ονομασία που είναι Ελληνική και συνδιάζει το Ρεμπέτικο με την Τσικνοπέμπτη. "Το στέκι του Απόλλωνα" Η αρχική έμπνευση της ονομασίας προέρχεται από τον δάσκαλο της σχολής μας, τον κύριο Γιώργο.
Ο χρόνος θα δείξει ποια ονομασία θα επικρατήσει ενώ εμείς προετοιμαζόμαστε για τον τελικό διαγωνισμό του Fun Carnival Dancing και την τελευταία βραδιά, Champions Night!! Καλή επιτυχία σε όλους,
Καλή διασκέδαση και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου