Google+

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Trophy Ball 2016 - Show!!!

Η Βραδιά Χορευτικών Επιδείξεων & Απονομής Βραβείων που στέφθηκε με επιτυχία!!!

Έφτασε η στιγμή να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας δασκάλους σε μια ομαδική χορογραφία!!! Χορεύουν για εμάς: Ιφιγένεια – Βάσω - Γεωργία και οι καβαλιέροι τους Αλέξανδρος – Βασίλης – Γιώργος!!!


Μια χορογραφία γεμάτη δυναμική και πάθος, όπως μας έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια οι σχολές χορού Apollon!!!

Κάθε χρόνο μας παρουσιάζουν και μια επαγγελματική χορογραφία που συνδυάζει το πάθος, την αγάπη και την φαντασία!!! Στοιχεία που είναι απαραίτητα για το χορό. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους χορούς το TANGO!!!

Cell Block Tango 
Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια, το οποίο πραγματεύεται τη ζωή των γυναικών αυτών οι οποίες μας διηγούνται η κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί, τα εγκλήματα τα οποία είχαν διαπράξει και για τα οποία είχαν καταδικαστεί.

Το τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά το 1975, σε ένα από τα πιο γνωστά μιούζικαλ, το “Chicago”! Η σύνθεση είναι του John Kander και οι στίχοι από τον Fred Ebb. Την πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού είχαν οι: Chita Rivera , Candy Brown, Cheryl Clark, Graciela Daniele, MIchon Peacock και Pamela Sousa. Είκοσι επτά χρόνια αργότερα το 2002, ξανακάνει την εμφάνιση του με την ίδια ίσως και μεγαλύτερη επιτυχία μέσα από την ομώνυμη ταινία Chicago, με πρωταγωνίστριες τις : Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Ρενέ Ζελβέγερ.

Η ταινία απέσπασε περισσότερα από είκοσι βραβεία τόσο για την σκηνοθεσία όσο και για την ίδια την ταινία αλλά και βραβεία όπως αυτό της καλύτερης ηθοποιού - καλύτερης σκηνοθεσίας και πολλών ακόμη κατηγοριών.

Η χορογραφική απόδοση του τραγουδιού ήταν με μια λέξη... Εκπληκτική!!!

Το σημαντικότερο προσόν μιας χορογραφίας είναι η χορευτική εξέλιξη του κάθε συμμετέχοντα, τόσο χορευτικά όσο και εκφραστικά! Bλέποντας κανείς μια τέτοια χορογραφία το μόνο που προσδοκά είναι να φτάσει κι εκείνος στο σημείο ή και να το ξεπεράσει γιατί όχι, να παρουσιάσει μια αντίστοιχη χορογραφία!!! Σημασία έχει να προσπαθείς συνεχώς για το καλύτερο!!! Kάτι το οποίο χαρακτηρίζει όλους τους μαθητές αλλά και τους δασκάλους των σχολών Apollon Dance Studio! Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο μας η ΕΞΕΛΙΞΗ!!!

Το Trophy Ball 2017 πλησιάζει!!!

Είμαστε όλοι στην αίθουσα αναμονής και περιμένουμε με πολύ μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τι έχουν ετοιμάσει οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι για την φετινή εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2017, στην καθιερωμένη πια Εκδήλωση Χορευτικών Επιδείξεων & Απονομής Αραβείων, TROPHY BALL!!!

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν
Καλή Επιτυχία & Καλή Πρόοδο 
και το σημαντικότερο... να έχουν πολύ μεγάλη……
Χορευτική Εξέλιξη!!!!!!!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!
Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο σας χορό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου