Google+

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικος στολισμός Apollon Dance Studio Νέας Φιλαδέλφειας!!! Ο χορός των Χριστουγέννων τώρα ξεκινάει!!!

“Τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά, ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά ΕΪΪ!!!”

Οι πιο όμορφες ημέρες έχουν πλέον έρθει και τα Χριστούγεννα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας!!! Οι γιορτινές αυτές ημέρες, που με τόση ανυπομονησία, περιμέναμε σαν παιδιά, επιτέλους έφτασαν!!!

Κι εμείς σαν «μεγάλα παιδιά» τις γιορτάζουμε μαζί με τους μικρούς μας φίλους και τους λιλιπούτειους χορευτές μας!!! Χριστούγεννα χωρίς την χαρά και τα χαμόγελα που μας χαρίζουν οι μικροί μας φίλοι, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, γι αυτό και είμαστε έτοιμοι να τα γιορτάσουμε μαζί τους βιώνοντας το εορταστικό πνεύμα των ημερών με την πιο όμορφη ηλικία ενός ανθρώπου… Την συντροφιά των αγαπημένων μας μικρών χορευτών!!!

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου πλησιάζει και η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας ανοίγει την αγκαλιά της, στις 18.00, και μας υποδέχεται όλους, μικρούς και μεγάλους, με ένα πάρτι γεμάτο… ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Τα πολύχρωμα λαμπάκια και οι πανέμορφες γιρλάντες είναι έτοιμες να στολίσουν κάθε γωνιά του μικρού χορευτικού ναού μας, και… το μεγάλο έλατο μας περιμένει για να το ντύσουμε με τα πιο όμορφα στολίδια μας και να βάλουμε ψηλά, το πιο φωτεινό αστέρι!!!

Και όλα αυτά.. με την συνοδεία των αγαπημένων μας χορών!!! Το απολαυστικό τσάι, με τις αγαπημένες μας γεύσεις, ρέει άφθονο και μας δίνει δυνάμεις, η χορευτική πίστα είναι πλέον ντυμένη και αυτή στα Χριστουγεννιάτικα, και με τις πιο Χριστουγεννιάτικες μελωδίες να ηχούν χαρμόσυνα είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε στο πιο όμορφο πάρτι που έγινε ποτέ!!!

Σάββατο, Χριστούγεννα, χορός και διασκέδαση γίνονται ένα!!!

Ραντεβού το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 18:00 στον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό της σχολής χορού Apollon Νέας Φιλαδέλφειας για να βιώσουμε μαζί το ζεστό οικογενειακό κλίμα των πιο όμορφων ημερών του κόσμου!!!



Δείτε επίσης:

Απολαύστε περισσότερες στιγμές
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό
της σχολής της Νέας Φιλαδέλφειας!
Μάθετε περισσότερα για τα
Χριστουγεννιάτικα Χορευτικά Πάρτι
των σχολών μας!
Τα Χριστούγεννα έφτασαν!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην πιο όμορφη τέχνη και διασκεδάστε
με τα αγαπημένα σας πρόσωπα
στους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου