Google+

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικος στολισμός Apollon Dance Studio Ιλίου!!! Ο χορός και το κέφι συνεχίζονται!!!

Χριστούγεννα, Χριστούγεννα, ευτυχισμένααα!!!

Οι πιο όμορφες ημέρες του κόσμου έφτασαν!!! Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και η Ναυσικά μας καλεί να τα γιορτάσουμε μαζί!!! Η «κόρη» του Απόλλωνα ανοίγει τις πόρτες της, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 21.00, και με την πιο θερμή αγκαλιά της μας προσκαλεί να βιώσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα χαρίζοντας μας αναμνήσεις που θα χαραχθούν για πάντα στις καρδιές μας!!!

Το ψηλό πράσινο έλατο περιμένει να του βάλουμε το πιο περίτεχνο στολίδι μας και με τα πιο φωτεινά λαμπιόνια, να το κάνουμε πιο ζωηρό από ποτέ!!! Με τις πορφυρές γιρλάντες ντύνουμε την αγαπημένη μας σχολή στα γιορτινά της και με τις αστείρευτη αγάπη μας και τις καλύτερες ευχές μας βάζουμε το πιο φωτεινό αστέρι στην κορυφή του καταπράσινου Χριστουγεννιάτικου δέντρου!!!

Οι απαλές απολαυστικές γεύσεις από το αγαπημένο μας τσάι ζεσταίνουν την καρδιά μας και οι αγαπημένες μας μελωδίες συνοδεύουν άψογα την πιο όμορφη Εκπαιδευτική Συγκέντρωση που έγινε ποτέ!!! Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά μας πάρτι παίρνουν την πιο ζεστή τους μορφή και με τις αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες στους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου, βιώνουμε το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!!!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 21:00 τα γιορτάζουμε με τον δικό μας μοναδικό, Χριστουγεννιάτικο τρόπο!!!

Στολίζοντας, μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την αγαπημένη μας σχολή και διασκεδάζοντας με τις πιο όμορφες, χριστουγεννιάτικες μελωδίες!!!

Merry Christmas!!!
Τα Χριστούγεννα έφτασαν!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην πιο όμορφη τέχνη καιδιασκεδάστε
με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στους
δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου!!!
Μάθετε περισσότερα για τα
Χριστουγεννιάτικα Χορευτικά Πάρτι
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου