Google+

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτή την Παρασκευή, χορεύουμε… Λάτιν αλά Ελληνικά! Greek Latin Party!!!



Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00, η σχολή χορού Apollon Ιλίου ανοίγει τις πόρτες της και μας υποδέχεται να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να απολαύσουμε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε ρυθμούς latin, ευρωπαϊκούς και λαϊκούς!

Τα εβδομαδιαία μας θεματικά χορευτικά party συνεχίζονται! Δίνουμε και αυτή την Παρασκευή, στις 21:00 η ώρα, ραντεβού στη σχολή χορού Apollon Ιλίου, για να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ υπό τους ήχους αγαπημένων ελληνικών χορευτικών τραγουδιών! Ρυθμοί και ακούσματα για κάθε γούστο έρχονται να συνοδέψουν το χορό των μαθητών των σχολών μας, και να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη! Κι αν δε γνωρίζατε τη χορευτική ποικιλία της Ελληνικής μουσικής… ελάτε αυτή την Παρασκευή και θα εκπλαγείτε ευχάριστα!!!


Κι αυτό γιατί στις σχολές χορού Apollon έχουμε συγκεντρώσει αμέτρητα αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια για κάθε είδος χορού! Σίγουρα, θα ακουστεί και το αγαπημένο σας! Ελάτε να χορέψουμε λοιπόν!!!

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως τα αγαπημένα μας χορευτικά party της Παρασκευής δεν είναι απλώς αφορμή για ατελείωτη διασκέδαση! Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και αμέτρητα οφέλη, αφού αποτελούν μέρος του εκπαιδευτικού τριπτύχου των σχολών χορού Apollon. Κάθε party λοιπόν είναι και ένα άκρως διασκεδαστικό μάθημα χορού - και ας μην αισθανόμαστε πως είμαστε σε μάθημα! Αποτελούν την καλύτερη και πιο εποικοδομητική εξάσκηση των όσων μαθαίνουμε όλη την υπόλοιπη εβδομάδα στα ιδιωτικά και τα ομαδικά μας μαθήματα, και την εφαρμογή τους στην πράξη! Και φυσικά, είναι μια υπέροχη ευκαιρία για διασκέδαση με τους συμμαθητές, τους φίλους και τους καθηγητές μας και για ατέλειωτο χορό!


Η Ελληνική μουσική είναι από τις ομορφότερες στον κόσμο, διάσημη για τη μελωδία, το ρυθμό και την ποικιλία της αλλά και την ιδιότητα να συνδυάζει πολλά ακουστικά στυλ! Από αγαπημένα προηγούμενων δεκαετιών, λαϊκά και παραδοσιακά αλλά και τους πρώτους λάτιν ρυθμούς με το “Χιώτη Μάμπο!” μέχρι πολύ πρόσφατες επιτυχίες που αγαπήθηκαν όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων, κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας αλλά… και τις χορευτικές πίστες, ακόμα και τραγούδια που ίσως λατρεύατε να σιγοτραγουδάτε αλλά ποτέ δεν περιμένατε να χορέψετε!!! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μας περιμένουν να τα απολαύσουμε στην πιο ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα!

Ετοιμαστείτε λοιπόν και αυτή την Παρασκευή να εντυπωσιάσετε φίλους και συμμαθητές με τις φιγούρες σας και να κατακτήσετε τη χορευτική πίστα υπό τους ήχους αγαπημένων Ελληνικών τραγουδιών!

Ραντεβού όλοι στη Σχολή Χορού Apollon Ιλίου, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00!!!


Να είστε όλοι εκεί!


Δείτε επίσης:

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από το Greek Latin Party!!!
Μάθετε περισσότερα για το 
Savoir Vivre του Χορού!
Μάθετε κι εσείς... γιατί
γιατί όλοι οι διάσημοι κάνουν χορού;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου