Google+

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Επιστροφή στη χορευτική πίστα με... Welcome back Cocktail party!!!

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με τον πιο γλυκό, πολύχρωμο τρόπο!

Το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά, η θερμοκρασία πέφτει, το φθινόπωρο πλησιάζει… Όμως δεν πτοούμαστε, δε στενοχωριόμαστε και αντ' αυτού καλωσορίζουμε το φθινόπωρο και τη νέα χρονιά με αστείρευτο κέφι!!! Και τι καλύτερο από... Cocktail Party;;;

Ναι, καλά καταλάβατε!!! Τα αγαπημένα μας, καθιερωμένα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ επιστρέφουν δυναμικά για ακόμα μια χρονιά για να κάνουν τις Παρασκευές μας ακόμα πιο ανεβαστικές, ακόμα πιο κεφάτες και ακόμα πιο χορευτικές!!! Η σχολή του Ιλίου ανοίγει αυτή την Παρασκευή τις πόρτες της και μας υποδέχεται για το πρώτο πάρτυ της χρονιάς, και μας σερβίρει τα πιο νόστιμα, πολύχρωμα και δροσερά κοκτέιλ!!!

Μπορεί το φθινόπωρο να πλησιάζει αλλά νιώθουμε ακόμα τις γλυκές νότες του καλοκαιριού!
Και καλοκαίρι σημαίνει δροσιστικά ποτά, χρώματα, φρουτένιες γεύσεις, φως, μουσική, χορός και καλή παρέα!!! Αυτή την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, το Welcome Back Cocktail Party στη σχολή του Ιλίου τα έχει όλα!!! Ελάτε με τους φίλους σας, την οικογένεια και την παρέα σας να απολαύσετε ένα πεντανόστιμο κοκτέιλ, να ξαναβρεθούμε με τους συμμαθητές και τους καθηγητές μας αλλά και να γνωριστούμε με όλους, να διασκεδάσουμε και φυσικά… να χορέψουμε!!!

Ξέρατε ότι…
Τα κοκτέιλ είναι κατηγορία ποτών, συγκεκριμένα μικτών, που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα οινοπνευματώδες ποτό!

Ξέρατε ότι…
Τα κοκτέιλ παίρνουν το όνομα τους από την ουρά του κόκκορα (cock tail) επειδή, με βάση τα έντονα και ποικίλα χρώματα τους, και με… λίγη φαντασία, θυμίζουν την πολύχρωμη ουρά του ζώου αυτού!

Ξέρατε ότι…
Τα κοκτέιλ γεννήθηκαν στη Βρετανία το 18ο αιώνα. Γνώρισαν άνθιση με τη μεταφορά και εμπορία πάγου!!!

Ξεσκονίστε τα χορευτικά σας παπούτσια! Αρκετά ξεκουράστηκαν για το καλοκαίρι… Ήρθε η ώρα να τα φορέσουμε ξανά και να καταπλήξουμε τους φίλους μας με τις χορευτικές μας φιγούρες!

Έτοιμοι να ξανακάνουμε τις Παρασκευές μας την πιο χορευτική ημέρα της εβδομάδας;
Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ των σχολών χορού Apollon επέστρεψαν και σας προσκαλούν όλους να υποδεχθούμε τη νέα σχολική και χορευτική χρονιά με τον πιο όμορφο τρόπο!!!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, όλοι στη σχολή του Ιλίου!!!

Μη λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πώς μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσα από
το αγαπημένο σας χόμπι... Τον χορό!!!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου