Google+

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2019-2020 ...ξεκινά!!!


Τι μας επιφυλάσσει φέτος ο καθιερωμένος
διαγωνισμός χορού των Σχολών Χορού Apollon;;

Ο αγαπημένος μας χορευτικός θεσμός επιστρέφει και φέτος για να μας καταπλήξει! Η καθιερωμένη Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση των Σχολών Χορού Apollon έρχεται να μας καταπλήξει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Οι αγαπημένες μας χορευτικές διαγωνιστικές κατηγορίες επιστρέφουν για να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές, και καλούν όλους τους μαθητές να συμμετέχουν και να αναδείξουν το χορευτικό τους ταλέντο! Ανεξαρτήτως επιπέδου, χορευτικού είδους και εμπειρίας, όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη σχολή τους και να διεκδικήσουν τη νίκη!!! Μέσα από Ομαδικές χορογραφίες, κατηγορίες One Dance αλλά και Solo, υπάρχει μια διαγωνιστική κατηγορία για όλους!!! Εσείς σε ποιες θα συμμετέχετε;

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα χορού περιλαμβάνει τρία σκέλη...
Το πρώτο διαγωνιστικό μέρος στη χειμερινή εκδήλωση των σχολών, το δεύτερο μέρος Fun Carnival Dancing με τα πιο εντυπωσιακά και διασκεδαστικά αποκριάτικα θέματα, και το τρίτο μέρος του μαθητικού διαγωνισμού χορού στην καλοκαιρινή εκδήλωση των σχολών χορού Apollon! Η κάθε σχολή διεκδικεί τη νίκη σε κάθε μέρος του Πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας πόντους και διεκδικώντας τη νίκη!

Το φετινό Πρωτάθλημα ξεκινά με το πρώτο μέρος του χορευτικού διαγωνισμού!!!
Οι μαθητές μας προετοιμάζονται σκληρά για να εκπροσωπήσουν τον εαυτό τους και τη σχολή τους επάξια, και να συγκεντρώσουν πόντους για το πρωτάθλημα και να έρθουν πιο κοντά στη νίκη!!! Και η ίδια η συμμετοχή όμως είναι η καλύτερη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση, αλλά και κίνητρο καθώς ωθεί τον κάθε χορευτή να γίνει καλύτερος και να ξεπεράσει τον εαυτό του! Ο ευγενής συναγωνισμός κάνει το χορευτικό διαγωνισμό μας μια από τις αγαπημένες εκδηλώσεις εδώ και χρόνια! Επιλέξτε τις διαγωνιστικές κατηγορίες σας, ετοιμάστε τα χορευτικά σας παπούτσια και ελάτε να φέρετε τη νίκη στην αγαπημένη σας σχολή!

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις διαγωνιστικές κατηγορίες για το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος 2019-2020.

Οι διαγωνιστικές μας κατηγορίες έρχονται να εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους! Εσείς σε ποιες κατηγορίες θα συμμετέχετε;

One Dance: Σε αυτή τη διαγωνιστική κατηγορία, τα χορευτικά ζευγάρια διεκδικούν την πρωτιά με την τεχνική, την έκφραση, το ρυθμό και το στυλ τους! 

Ομαδική Κατηγορία: Η ομάδα της κάθε σχολής έρχεται να καταπλήξει με την εντυπωσιακή της χορογραφία και να διεκδικήσει την πρώτη θέση! Ο συντονισμός, ο συγχρονισμός, η συνεργασία και η ομαδική προσπάθεια επιφέρουν το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε αυτή την κατηγορία!

Αλλά και οι πολυαγαπημένες κατηγορίες που καταπλήσσουν σε κάθε διαγωνισμό, επιστρέφουν και φέτος για να κλέψουν τις εντυπώσεις!

One Dance - Bronze American Syllabus: Η βηματολογική διαγωνιστική κατηγορία για χορευτές κάθε επιπέδου! Οι διαγωνιζόμενοι αναδεικνύουν το χορευτικό τους ταλέντο και συναγωνίζονται σε μια χορογραφία βηματολογίου που φτάνει στο έπακρο την βηματολογική κατάρτιση των χορευτών!

Solo Baby: Οι λιλιπούτειοι χορευτές των Σχολών Χορού Apollon επιστρέφουν με το γνωστό τους νάζι και την αστείρευτη ζωντάνια να καταπλήξουν το κοινό και τους κριτές, να διεκδικήσουν τη νίκη και να κλέψουν τις εντυπώσεις!!!

Solo Oriental: Ο ανατολίτικος χορός της κοιλιάς έρχεται να μας ταξιδέψει με τους ανατολίτικους ρυθμούς του σε μέρη εξωτικά… Και οι διαγωνιζόμενοι θα μας εντυπωσιάσουν και πάλι με το μαγευτικό χορό τους με άρωμα ανατολής!

Solo Greek: Ζεϊμπέκικο, ο αγαπημένος λαϊκός “χορός της ψυχής”, του νταλκά και της παραγγελιάς επιστρέφει να μας εντυπωσιάσει με το συναίσθημα του χορευτή, που ταξιδεύει με το χορό του σε αναμνήσεις και σκέψεις, και μας παρασύρει! Ποιος θα είναι ο νικητής;



Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στη γραμματεία της σχολής σας, και ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις!!!

Ποιοι θα ανέβουν άραγε στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου και...
Ποια σχολή χορού θα αναδειχθεί νικήτρια;;;

Θα το μάθουμε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Γνωρίστε κι εσείς την εμπειρία
της συμμετοχής σε έναν Διαγωνισμό Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου