Google+

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

80’s & 90’s Party - Αφιερωμένο στις Ανέμελες Δεκαετίες!


Αυτή την Παρασκευή η μηχανή του χρόνου μας ταξιδεύει νοσταλγικά στις αγαπημένες δεκαετίες
του ‘80 και του ‘90!

Η χρονομηχανή των Σχολών Χορού Apollon ...τρελάθηκε! Δε θέλει να μας γυρίσει πίσω ακόμα, και μας ταξίδεψε ακόμα μια φορά σε ανέμελες δεκαετίες! Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 21:00, η χρονομηχανή κάνει πάλι τα μαγικά της και αυτή τη φορά βρισκόμαστε στην εποχή της ποπ, του μαλλιού τοστιέρας, της βάτας, του κωνικού σουτιέν, των έντονων χρωμάτων και των άπειρων μοτίβων, αλλά και του grunge, των ψηλοκάβαλων, του denim, των baggy, των δερμάτινων και των tamagochi!

Οι αγαπημένες δεκαετίες έχουν την τιμητική τους αυτή την Παρασκευή, και μας καλούν να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε σε ρετρό ρυθμούς! Ώρα να ξάσουμε τα μαλλιά μας, να βγάλουμε το δερμάτινο τζάκετ από τη ντουλάπα και τα χρωματιστά φορέματα με τα patterns, τα σκισμένα τζιν και τα καρό πουκάμισα, να μαζέψουμε το αστείρευτο κέφι μας και να ταξιδέψουμε και πάλι στο χρόνο - πίσω στις δεκαετίες που νοσταλγούμε πιο πολύ από ποτέ!

Αυτή την Παρασκευή, η Σχολή του Ιλίου θα σείεται σε ρυθμούς groovy, grunge και ποπ!
Μας καλωσορίζει με φως και μουσική, με νοσταλγικές αλλά και ρυθμικές μελωδίες που αγαπήσαμε, σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Στον αέρα πλανάται μια διακριτική μυρωδιά leather και βινυλίου, και τα μάτια μας πλανώνται στο χώρο ανάμεσα στο πλήθος κόσμου με το ετερογενές στυλ: άλλοι τιμούν τα πολύχρωμα μοτίβα, τα ανάμεικτα χρώματα, τα ξασμένα μαλλιά και το έντονο μακιγιάζ, ενώ άλλοι προτιμούν το grunge rock λουκ με δερμάτινα τζάκετ, σκισμένα ψηλοκάβαλα τζιν, καρό πουκάμισα και σκούρα κραγιόν… Κάποιοι έχουν επιλέξει τα πιο εικονικά λουκ της δεκαετίας: μαζί μας απόψε είναι ο MC Hammer, η Britney Spears, η Madonna!

Χωρίς δισταγμό, μπαίνετε κι εσείς στο ξέφρενο πάρτυ!

Οι ρετρό ρυθμοί της disco, του mambo, του rock and roll, και φυσικά της samba έχουν την τιμητική τους! Ελληνικά και ξένα τραγούδια ηχούν στη διαπασών, ποπ, ροκ και έθνικ ρυθμοί μας προσκαλούν στην πίστα να χορέψουμε μαζί με τους φίλους μας, και όλοι οι χρονοταξιδιώτες συγκεντρωνόμαστε για αγαπημένες και γνώριμες ομαδικές χορογραφίες. Μόλις κάνουμε ένα διάλειμμα από το χορό, πλησιάζουμε το μπουφέ, όπου χρωματιστά ζελεδάκια και τα δροσερά αναψυκτικά έχουν την τιμητική τους για να μας ανανεώσουν πριν τον επόμενο χορό! Σχεδόν αμέσως όμως συνεχίζουμε καθώς μας ξεσηκώνουν οι ζωηροί ρυθμοί, τα γνώριμα τραγούδια και το κέφι που θυμίζει παλιές εποχές…

Αυτή την Παρασκευή, 15.11.19, στις 21:00...
...μη χάσετε το 2ο μέρος του vintage αφιερώματος των Σχολών Χορού Apollon και το νοσταλγικό ταξίδι μας με τη μαγική χρονομηχανή μας!!! Φρεσκάρετε το δερμάτινο τζάκετ λοιπόν και ελάτε στη Σχολή Apollon Ιλίου για να θυμηθούμε τις πιο όμορφες δεκαετίες με το πιο χαρακτηριστικό και εικονικό στυλ στη μουσική, στο χορό, στο ντύσιμο και όχι μόνο!!! 

Έτοιμοι;

Σας περιμένουμε όλους! Μη λείψει κανείς!



Δείτε επίσης:

Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πώς μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσα από
το αγαπημένο σας χόμπι... Τον χορό!!!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου