Google+

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Apollon Αγίων Αναργύρων! Το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα περνά από την γενέτειρα των σχολών μας!


Η Σχολή των Αγίων Αναργύρων φορά τα γιορτινά της! 

Αποχαιρετάμε το φθινόπωρο και υποδεχόμαστε το μήνα των Χριστουγέννων φορώντας το πιο ζεστό μας χαμόγελο και στολίζοντας την αγαπημένη μας σχολή χορού Apollon Αγίων Αναργύρων με το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα πιο λαμπερά στολίδια και τα πιο γιορτινά φωτάκια!!! Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 κάνουμε το απόγευμα μας γιορτινό και γινόμαστε και... μαζί με τους μικρούς μας φίλους, γινόμαστε και πάλι παιδιά!!!

Η πρώτη των σχολών χορού Apollon, η σχολή των Αγίων Αναργύρων, ανοίγει τις πόρτες της στις 18:00 το απόγευμα και μας υποδέχεται με τις πιο λαχταριστες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!!! Οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, οι δίπλες και τα κουλουράκια έχουν όπως κάθε χρόνο την τιμητική τους, και ο αρωματικός καφές και το χριστουγεννιάτικο τσάι μοσχοβολούν όλη τη σχολή! Φυσικά, δεν ερχόμαστε μόνο να φάμε και να πιούμε… Πάρτυ στις σχολές χορού Apollon σημαίνει άφθονο χορό υπό τους ήχους των αγαπημένων μας Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, γύρω από το στολισμένο έλατο!!! Τοποθετούμε όλοι το στολίδι μας και κάνουμε μια ευχή για τη νέα χρονιά 2020, ομορφαίνουμε τη σχολή μας αλλά και τη διάθεση μας και σφραγίζουμε το όμορφο απόγευμα με το αστείρευτο κέφι μας και τις πιο εντυπωσιακές μας χορευτικές φιγούρες!!!

Η γενέτειρα των σχολών μας μας περιμένει, μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 18:00, να φέρουμε το χριστουγεννιάτικο κλίμα στους Αγίους Αναργύρους!!! Ελάτε με τους φίλους σας και με όλη σας την καλή διάθεση, να τοποθετήσουμε όλοι μαζί από ένα στολίδι στο δέντρο, να ανάψουμε τα πολύχρωμα φωτάκια, να απολαύσουμε τα πιο νόστιμα γλυκίσματα των εορτών, να χορέψουμε όλοι μαζί τα αγαπημένα μας νοσταλγικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να τοποθετήσουμε το χριστουγεννιάτικο άστρο στην κορυφή!! Ραντεβού όλοι, Κλεισούρας 20 στη σχολή χορού Apollon Αγίων Αναργύρων, για το πιο εορταστικό απόγευμα του Νοέμβρη!!!

Μη λείψει κανείς!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για το
Savoir Vivre του Χορού!

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό
της σχολής των Αγίων Αναργύρων!
Μάθετε περισσότερα για τα Εβδομαδιαία
Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου