Google+

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

It's Christmas Time! Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Apollon Μεταμόρφωσης!


Αυτή την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, η Σχολή της Μεταμόρφωσης μας υποδέχεται φορώντας τα καλά της!

Ήρθε επιτέλους η εποχή οι Σχολές Χορού Apollon να βάλουν τα γιορτινά τους!!! Η ωραιότερη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, πλησιάζουν! Και εμείς τα υποδεχόμαστε με αστείρευτο κέφι, χορό και ...στολίδια παντού! Την αρχή φέτος κάνει η Σχολή της Μεταμόρφωσης, την Παρασκευή 29/11 και ώρα 21:00!!!

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ ξεκινούν και μπαίνουμε σιγά σιγά σε εορταστικό κλίμα… Είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε και πάλι παιδιά! Να νιώσουμε τη χαρά και την αδημονία των Χριστουγέννων, τη λαχτάρα για την ανταλλαγή δώρων και ευχών, τη ζεστασιά και το θαυμασμό που μας δημιουργούν τα στολίδια στο χώρο, τα λαμπάκια στο δέντρο, τα δώρα, οι γιρλάντες, τα κεράκια! Να φορέσουμε σκουφάκια, αυτάκια ή απλώς το πιο ζεστό μας χαμόγελο και να υποδεχτούμε την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου με άφθονο κέφι και χορό!

Η αγαπημένη μας σχολή ανοίγει τις πόρτες της και μας καλωσορίζει με το δέντρο έτοιμο να στολιστεί, τις νοσταλγικές και αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες να ακούγονται και να μας προσκαλούν να χορέψουμε, και για να γεμίσουμε “τις μπαταρίες μας”, μας κερνά λαχταριστούς κουραμπιέδες, πεντανόστιμα μελομακάρονα, το αγαπημένο μας αρωματικό ζεστό Χριστουγεννιάτικο τσάι και την καθιερωμένη λιχουδιά των εορτών: Panettone! Προσθέτουμε από ένα στολίδι στο καταπράσινο έλατο, και ομορφαίνουμε τη σχολή μας λίγο παραπάνω. Και φυσικά, το πιο λαμπρό αστέρι που θα κοσμήσει την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σύμβολο των Χριστουγέννων και όλων όσων αντιπροσωπεύουν: ελπίδα, αγάπη, συντροφικότητα! Ποιος θα τοποθετήσει φέτος το δέντρο στην κορυφή;;;

Η σχολή παίρνει χρώμα Χριστουγέννων, και τα καθιερωμένα εβδομαδιαία θεματικά πάρτυ αλλάζουν χαρακτήρα… Ήρθαν οι ομορφότερες ημέρες του χρόνου!!! Ελάτε να τις υποδεχτούμε και να τις απολαύσουμε με το δικό μας ξεχωριστό… χορευτικό τρόπο!!! Την αγαπημένη μας ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα, τη μουσική, το χορό..! Ελάτε να νιώσουμε πάλι παιδιά!!!

Μικρά και μεγάλα παιδιά, λοιπόν, σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 29.11.19 και ώρα 21:00 στη σχολή χορού Apollon Μεταμόρφωσης, να προσθέσουμε όλοι μαζί το στολιδάκι μας στο δέντρο, και μαζί τις θερμότερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο 2020!

Να είστε όλοι εκεί!



Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τα
Χριστουγεννιάτικα Χορευτικά
Πάρτυ των σχολών μας!
Απολαύστε περισσότερα στιγμιότυπα
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό της
σχολής χορού Apollon Μεταμόρφωσης!
Τα Χριστούγεννα έφτασαν!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην πιο όμορφη τέχνη και διασκεδάστε
με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στους
δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου