Google+

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Το πιο διασκεδαστικό Event της χρονιάς… ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Έτοιμοι για… Games Party;;;

Χορός σημαίνει διασκέδαση κι εμείς είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε και πάλι παιδιά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο… Games Party!!

Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016, η σχολή της Μεταμόρφωσης ανοίγει τις πόρτες και μας περιμένει με μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, στο πιο διασκεδαστικό πάρτι της χρονιάς!!! Οι αγαπημένοι μας ρυθμοί συνοδεύουν άψογα τη βραδιά μας και… τα αγαπημένα μας χορευτικά παιχνίδια ανεβάζουν την διάθεση και το κέφι μας στα ύψη χαρίζοντάς μας αστείρευτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης!!!

Κάθε εβδομάδα και κάτι Διαφορετικό!!
Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτι των σχολών μας έχουν σκοπό να προάγουν την χορευτική εξάσκηση και κατανόηση της ύλης των ιδιωτικών και ομαδικών μας μαθημάτων, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο… Την εναλλαγή της θεματολογίας την οποία εσείς επιλέξατε και αγαπήσατε!!! Για τον λόγο αυτό αποτελούν και το τρίτο αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος διδασκαλίας των σχολών μας! Η χορευτική εξάσκηση αποτελεί το κλειδί για την χορευτική επιτυχία και εξέλιξη!!! Κάθε εβδομάδα κρύβει και νέες εκπλήξεις!

Η Διασκέδαση… ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!
Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουμε άψογα την αγαπημένη μας τέχνη έρχεται κάθε εβδομάδα, με νέες εκπλήξεις και νέα χορευτικά δρώμενα!!!

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 21:00 η πιο ξέφρενη βραδιά ξεκινά κι εμείς ξεφαντώνουμε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σε ένα πάρτι που αγαπήθηκε και έγινε θεσμός!!!

Ποιος θα φτάσει άραγε πιο χαμηλά στο limbo;
Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει στα αγαλματάκια ακούνητα;
Σε ποιον δεν θα πέσει το μπαλόνι;
Και όλα αυτά ποιος μπορεί να τα κάνει μαζί με τις χορευτικές του φιγούρες;;;

Οι απαντήσεις βρίσκονται στην χορευτική πίστα της σχολής μας...
και θα τις ανακαλύψουμε ΜΑΖΙ!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για τα Μαθήματα Χορού
στις σχολές μας!
Μάθετε περισσότερα για τα
Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά
Πάρτυ των σχολών μας!
Χορός και Καλές Τέχνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου