Google+

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικος στολισμός Apollon Dance Studio Περιστερίου!!! Χορεύουμε, διασκεδάζουμε παντού!!!

Jingle Bells Jingle Bells
Jingle all the way!!!!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και… για πρώτη φορά τα γιορτάζουμε μαζί στο καινούριο μέλος των σχολών μας!!!

Η σχολή του Περιστερίου ανοίγει την αγκαλιά της και μας περιμένει, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 21.00, να γιορτάσουμε μαζί τις πιο όμορφες και οικογενειακές ημέρες του χρόνου… αυτές των Χριστουγεννιάτικων Εορτών!!!


Με το πιο όμορφο στολίδι μας και τα πιο φωτεινά λαμπιόνια στολίζουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και… με τις κόκκινες-χρυσές γιρλάντες είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το πιο εορταστικό χρώμα στην αγαπημένη μας σχολή!!!

Το κόκκινο, ζεστό Χριστουγεννιάτικο κρασί, αρωματισμένο με τα πιο εκλεπτυσμένα μπαχαρικά, ρέει άφθονο και γαργαλάει απολαυστικά τον ουρανίσκο μας, γευστικά απολαυστικά εδέσματα συνοδεύουν την βραδιά μας και… με το πιο όμορφο χαμόγελο μας και τις πιο ζεστές ευχές μας βιώνουμε μαζί την ζεστασιά και την τρυφερότητα των Χριστουγέννων!!!

Οι Χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί ομορφαίνουν το εορταστικό αυτό ντεκόρ με τον δικό τους μοναδικό τρόπο… Με ένα… Tango των Χριστουγέννων βιώνουμε με την ξεχωριστή εμπειρία του πιο ερωτικού χορού του κόσμου ενώ με τον χορό των πάρτι, και το παιχνιδιάρικο Rock ‘n’ roll χορεύουμε τραγουδώντας μαζί το “Santa Claus is coming to town”!!!

Με τα πιο παραμυθένια Waltz ταξιδεύουμε στην Καισαρεία και μαζί με τον Άγιο Βασίλη και τον αγαπημένο μας Ρούντολφ, χορεύουμε στα πιο Λευκά Χριστούγεννα που περάσαμε ποτέ!!!

Οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου, που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε, επιτέλους έφτασαν!!! Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και την Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 21:00, τα γιορτάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο, στο νέο μέλος των σχολών μας!!!


Μην λείψει κανείς!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τις Επίσημες 
Εκδηλώσεις των σχολών χορού Apollon!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε περισσότερα 
για τα Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου