Google+

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Το πάρτι συνεχίζεται και ο Χριστουγεννιάτικος χορός μεταφέρεται στη σχολή χορού Apollon στους Άγιους Αναργύρους!!!


Οι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί των σχολών μας συνεχίζονται και το εορταστικό κλίμα μεταφέρεται στη σχολή των Αγίων Αναργύρων, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου!!!

Τα πολύχρωμα λαμπάκια, η λαμπερή φάτνη και το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας περιμένει να τα στολίσουμε και μαζί με την αγάπη που μας περιβάλλει τις ζεστές και οικογενειακές αυτές ημέρες, να βιώσουμε μαζί το πνεύμα των Χριστουγέννων!!!

Μαζί με τους φίλους, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και… τους λιλιπούτειους χορευτές μας, η γενέτειρα των σχολών μας μάς περιμένει για να την ντύσουμε στα γιορτινά της!!!

Η ζεστή απολαυστική σοκολάτα ρέει άφθονη για να ζεστάνει τις καρδιές μας, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ηχούν στα αυτιά μας μάς παρασύρουν με τους χαρούμενους διασκεδαστικούς ρυθμούς τους και είμαστε έτοιμοι για την πιο μεγάλη γιορτή!!!


Φυσικά, χορεύουμε σε αγαπημένους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!!!
Ποιος δεν έχει συνδυάσει το παιχνιδιάρικο Foxtrot και… τον αγαπημένο μας Frank Sinatra να μας τραγουδάει ζεστά το New York και το απαλό, λευκό χιόνι να σκεπάζει τη σχολή μας;;;
Η Mariah Carrey μας τραγουδάει το "All i want for Christmas is you" και με τους ρυθμούς του Rock ‘n’ roll χορεύουμε ξέφρενα στους παιχνιδιάρικους και εύθυμους ρυθμούς των Χριστουγέννων!!!

Και όλα αυτά… παρέα με τους μικρούς μας φίλους που με το χαμόγελο, το κέφι, την ζωντάνια τους και τη χαρά τους μας κάνουν να νιώθουμε κι εμείς πάλι παιδιά βιώνοντας για πρώτη φορά την πιο όμορφη γιορτή… τα Χριστούγεννα!!!

Το Σάββατο πλησιάζει και μαζί του έρχεται το πιο όμορφο απόγευμα του χρόνου… Το απόγευμα που όλοι μαζί γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα!!!

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες ημέρες κάτω από το φως του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!!!

Ραντεβού στις 18:00 στη σχολή των Αγίων Αναργύρων!!!


Τα Χριστούγεννα έφτασαν!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για το
Savoir Vivre του Χορού!

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό
της σχολής των Αγίων Αναργύρων!
Μάθετε περισσότερα για τα Εβδομαδιαία
Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου