Google+

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Trophy Ball 2017!!! Η Επίσημη Χορευτική Δεξίωση είναι... ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Η χορευτική χρονιά 2016-2017 έχει ξεκινήσει δυναμικά για τις σχολές Apollon Dance Studio!!! Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για το 1ο μέρος του, και δίνει την σκυτάλη σε νέες χορευτικές εκδηλώσεις, περιμένοντας να έρθει ξανά η σειρά του!!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και τα Εβδομαδιαία Θεματικά Parties συνεχίζονται με μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!!! Οι προετοιμασίες για μία ξεχωριστή βραδιά που αναμένεται με την άφιξη του νέους έτους, έχουν ήδη ξεκινήσει!!!

Το Trophy Ball 2017 αναμένεται το πιο εντυπωσιακό χορευτικό γεγονός της χρονιάς!!!

Το Trophy Ball είναι μία από τις Επίσημες Δεξιώσεις Χορού που διοργανώνονται αποκλειστικά από τις σχολές Apollon Dance Studio! Λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, στην εκκίνηση του έτους και περιλαμβάνει χορευτικές επιδείξεις, βραβεύσεις και φυσικά, γιορτινή διάθεση και διασκέδαση για όλους!!!


Υποδεχόμαστε το 2017 με χορό,
αστείρευτη διασκέδαση και πλούσια δώρα!!!

Ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε το 2017, είναι και με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των σχολών μας!!! Η μοναδική βραδιά κάθε χρόνο μας ταξιδεύει σε ένα μαγευτικό σύμπαν, γεμάτο χορό, έκφραση και υπέροχα συναισθήματα!!! Μας χαρίζει και αναμνηστικά δώρα-έκπληξη, που κρύβουν αρκετή από την μαγεία του χορού μέσα τους!!!

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πετύχει το φλουρί
και θα φύγει μαζί με το πλουσιότερο χορευτικό δώρο;;;

Οι εκπλήξεις που μας περιμένουν είναι αμέτρητες και ανεκτίμητες!!!

Οι εντυπωσιακές χορογραφίες μαθητών και δασκάλων!!!
Η προετοιμασία των εκπληκτικών χορογραφιών που πρόκειται να απολαύσουμε τον Ιανουάριο του 2017, έχουν ήδη ξεκινήσει!!! Μαθητές και δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon, έχουν κάνει τις μουσικοχορευτικές τους επιλογές και υπόσχονται πως θα μας ξεσηκώσουν για ακόμη μία φορά!!!

Όλοι οι μαθητές των σχολών μας, συμμετέχουν σε Ιδιωτικές και Ομαδικές χορογραφίες, όπου παρουσιάζουν σε αγαπημένους φίλους, συγγενείς και συμμαθητές την ολοκλήρωση της διδαχθείσας τους ύλης και του χορευτικού επιπέδου που έχουν κατακτήσει, για το οποίο βραβεύονται!!!

Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, με την σειρά τους, βγαίνουν στην πίστα και με την ξεχωριστή τους χάρη, μεταφέρουν την έκφραση και το στυλ του κάθε χορού, ξεσηκώνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να χορέψουν μαζί τους!!!

Έτσι, κάθε νέα χρονιά, ξεκινάει με χορούς από κάθε χορευτικό είδος!!! Η θετική διάθεση και τα όμορφα συναισθήματα, σημαίνουν την πιο αίσια χορευτική πορεία!!!

Χορός για όλους σε κάθε ευκαιρία!!!
Το αγαπημένο μας κοινό, που μας στηρίζει με θέρμη και αγάπη σε κάθε χορευτική εκδήλωση, φροντίζουμε να αποκτήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Όπως κάθε χορός, έτσι και το Trophy Ball, περιλαμβάνει “χορό για όλους”!!! Αυτό σημαίνει, πως όλοι έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το κέφι τους επί σκηνής και να απολαύσουν την χορευτική πίστα και οι ίδιοι!
Η λαμπερή βραδιά περιλαμβάνει καθ'όλη την διάρκειά της, μουσικοχορευτικά πάρτι, όπου όλοι μας έχουμε την δυνατότητα να εκφραστούμε και να ξεφαντώσουμε με ελληνικούς και ξένους ρυθμούς!!!

Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, να αφεθούμε στο πάθος του Tango, να ονειρευτούμε με απαλά Waltz και να ταξιδέψουμε μέσα από τον χρόνο, σε μία σειρά από Παραδοσιακούς Χορούς της Κούβας, της Ελλάδας και της Ανατολίας!!!

Οι προετοιμασίες για την μεγαλύτερη χορευτική γιορτή ξεκίνησαν!!!
Το Trophy Ball 2017 είναι γεγονός!!!

Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής,
επικοινωνήστε με την Γραμματεία της σχολής σας!


Δείτε επίσης:

Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!
Απολαύστε τις καλύτερες
στιγμές από τις εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Λίγα λόγια για τον χορό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου