Google+

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η Βραδιά των Πρωταθλητών έφτασε - Superheroes Champions Night!

Η πιο μεγάλη βραδιά των αποκριών έφτασε... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Σε λίγες ώρες είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε όλους τους μεγάλους υπερήρωες και... όλοι μαζί... ξεφαντώνουμε μέχρι τελικής πτώσης στο πιο μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ της χρονιάς, ρίχνοντας την αυλαία του Fun Carnival Dancing 2018 με τον μοναδικό τρόπο!!!

Superheroes
CHAMPIONS NIGHT!!!!

Κάθε ομάδα και μια διαφορετική εμφάνιση!!! 
Κάθε ομάδα ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αναδειχθεί νικήτρια του Fun Carnival Dancing 2018!!! Η Μεγάλη Αποκριάτικη Ψηφοφορία σε λίγες ώρες τελειώνει και περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε ποια θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το λαμπερό κύπελλο των Νικητών και... φυσικά... Ποιοι θα είναι οι Μεγάλοι Νικητές που θα κερδίσουν τα πλούσια Χορευτικά Δώρα των σχολών μας!!!

Σε λίγες ώρες είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους πιο εντυπωσιακούς ήρωες... Οι Power Rangers δίνουν το παρόν και μας εντυπωσιάζουν με τις φιγούρες τους... Οι "Αστραπόγατες", πιο γνωστές και ως Thundercats θα αφήσει την "Τρίτη Γη" και θα παρελάσουν απόψε μαζί μας με τους πιο ξέφρενους ρυθμούς! Η Λεγεώνα των Υπερηρώων και οι Εκδικητές είναι έτοιμοι να μας παρασύρουν με μια εντυπωσιακή και... άκρως αποκριάτικη χορευτική μάχη!!!! Η βραδιά μαίνεται φανταστική!!!!!

 
Άραγε, πως θα διαμορφωθούν τα τελικά αποτελέσματα του Fun Carnival Dancing 2018;;;;



Η αγωνία μας αγγίζει το ζενίθ της...
Δίνουμε ραντεβού στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου και είμαστε έτοιμοι να περάσουμε μαζί την πιο ξέφρενη και... εκρηκτική βραδιά του
Fun Carnival Dancing 2018!!!!!

Μην λείψει κανείς!!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!
Μάθατε για τους Χορούς που
διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου