Google+

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Οι ήρωες από τα αγαπημένα μας βιντεοπαιχνίδια επιστρέφουν!!! Η Video Games Night έφτασε!!!



Το Καρναβάλι έχει πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας και είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε άνευ ορίων με το πιο ξεχωριστό και... παιχνιδιάρικο πάρτυ που έγινε ποτέ!!!

Vigeo Games Night!!!

Οι ήρωες από τα αγαπημένα μας βιντεοπαιχνίδια ζωντανεύουν μπροστά μας και στο πέρασμα τους μας παρασύρουν στους πιο ξέφρενους ρυθμούς!!!!

Τι μας περιμένει άραγε;;; 
Ο Super Mario και την παρέα του που, επιστρέφουν δυναμικά και... για μια ακόμη φορά προσπαθούν να σώσουν την πριγκίπισσα τους από τον κακό βασιλιά Κούπα, χαρίζοντας μας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης!!!

Τα αγαπημένα μας Πόκεμον φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάνουν άκρως αισθητή την παρουσία τους κάνοντας μας να φωνάζουμε όλοι μαζί "Πίκα, Πίκα, ΤΣΟΥ"!!!

Και δεν τελείωσαμε εδώ... μαζί μας για απόψε θα είναι και τα... κίτρινα και σκανταλιάρικα Minions με μια μοναδική εμφάνιση-έκπληξη που θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους!!!

Φυσικά... ποιος μπορεί να ξεχάσει το μοναδικό χορευτικό παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε... Wii-Just Dance που επανέρχεται μπροστά μας και μας παρασύρει με τους πιο ξέφρενους ρυθμούς!!!!

Και δεν ξεχνάμε την πιο γνωστή  γυναικεία φυσιογνωμία... Την γυναίκα που... κάθε φορά ανακαλύπτει καινούρια μυστήρια και θησαυρούς... Την αγαπημένη μας Lara Croft που θα μας χαρίσει μια μοναδική περιπέτεια!!!!

Η διασκέδαση μας όμως δεν σταματά!!!
Σε λίγες ώρες περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε... ποια θα είναι η αποκριάτικη εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις κριτών και θα ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας τους περισσότερους πόντους του Διαγωνισμού Καλύτερης Αποκριάτικης Αμφίεσης;;;

Ποια θα είναι η ομάδα που με την αποκριάτικη της παρουσία θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας;;;

Θα το μάθουμε απόψε στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου στο πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο πάρτυ της χρονιάς!!!


Οι πιο ξέφρενοι ρυθμοί μας περιμένουν για να φτάσουμε
τον υδράργυρο στα ύψη με τις φιγούρες μας!!!!
Μην λείψει κανείς!!!!



Δείτε επίσης:

Ενημερωθήκατε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου