Google+

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Karaoke ΝΤΑΛΚΑΣ Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!

Λαμπερές παρουσίες έκαναν την εμφάνιση τους και... εξέφρασαν τον ΝΤΑΛΚΑ τους Karaoke βραδιά μας!!!

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης μας χάρισε μια μοναδική εμφάνιση γεμάτη με τραγούδι και φυσικά χιούμορ, κερδίζοντας τα βλέμματα κριτών και θεατών!!!

Ας την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Με την καταπληκτική τους εμφάνιση, η Βούλα, η Ρούλα, η Μαρινέλα, ο Άρης και η Βασιλική κατέκτησαν την 3η θέση του βάθρου, στον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας, κερδίζοντας 100 πόντους ο καθένας!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Το... "Apollon Voice"!!!
Η ομάδα της Μεταμόρφωσης μας καλωσόρισε στα Blind Auditions του... Apollon Voice!!! Μια βραδιά φωνητικού, αλλά και χορευτικού ταλέντου, όπου απολαύσαμε μεγάλες διασημότητες στην θέση των κριτών και... δυο μοναδικά ταλέντα που δοκίμασαν τις ικανότητες τους απέναντι στους πολύ αυστηρούς κριτές! Άραγε... ποιον Coach επέλεξαν;;; Την Έλενα Παπαρίζου ή τον Ηλία Ψινάκη;;; Παρουσιαστής της βραδιάς;;; Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς!!! 

Τα αποτελέσματα;;; Άκρως διασκεδαστικά και εντυπωσιακά!!!

Άραγε, όμως...
τι μας επιφυλάσσει η πρωταθλήτρια σχολή του Fun Carnival Dancing 2017 για τον μεγάλο τελικό των αποκριών;;;

Η Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου έχει σχεδόν φτάσει και η αυλαία του Fun Carnival Dancing 2018 πέφτει με τον δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο!!! Η βραδιά όπου οι πιο γνωστοί ηπερήρωες θα παρελάσουν μπροστά παρασύροντα μας σε ξέφρενους ρυθμούς και... κυρίως... η βραδιά όπου θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα!!!

Ποιοι θα είναι άραγε οι Μεγάλοι Νικητές που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους και θα κερδίσουν τα μεγάλα Χορευτικά Δώρα των σχολών μας και...

Ποια θα είναι η σχολή που θα σηκώσει το κύπελο του Fun Carnival Dancing 2018;;;

Θα το μάθουμε στην...
Superheroes Champions Night!!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου