Google+

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Karaoke ΝΤΑΛΚΑΣ Night - Σχολή Ιλίου!


Χορός... ΝΤΑΛΚΑΣ... Karaoke και οι καταπληκτικές χορευτικές εμφανίσεις των αγαπημένων μας μαθητών μας έκαναν να περάσουμε τις πιο όμορφες και αποκριάτικες στιγμές χαρίζοντας μας ατελείωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης!

Η ομάδα του Ιλίου, με την μοναδική της "νταλκαδιάρικη" ιστορία εντυπωσίασε κριτές και θεατές και μας ξεσήκωσε με τον ρυθμό της!!!!

Ας την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Η καταπληκτική τους εμφάνιση, ξεσήκωσε τα πλήθη και εντυπωσίασε τους κριτές της βραδιάς μας, οδηγώντας την αγαπημένη μας σχολή στην 2η θέση του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας και... κερδίζοντας, η Αναστασία, η Μαρία, ο Λευτέρης και ο Μηνάς, από 200 πόντους ο καθένας!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Το... "Γιατρικό"!
Μετά από έναν έντονο συζυγικό καυγά, η Ρενάτα ετοιμάζεται, σαν να μην συνέβη τίποτα, για την προγραμματισμένη έξοδο της. Ο ανυποψίαστος σύζυγος της, Μάκης, διαπιστώνει πως τίποτα πια δεν μπορεί να σώσει αυτόν τον γάμο. Και αρχίζει να την ρωτά σε έντονους ρυθμούς για το που επρόκειτο να πάει. Η Ρενάτα του λέει με απάθεια πως δεν τον ενδιαφέρει και οτι τελειώσανε, κλείνοντας την πόρτα πίσω της. Εκείνος, σε απόγνωση, αναζητά το γιατρικό για οτι του συνέβη... Τελικά το βρίσκει και από ότι φάνηκε στο βίντεο που απολαύσαμε, το διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσης!!!

Η διασκέδαση μας όμως συνεχίζεται δυναμικά και είμαστε κι εμείς έτοιμοι να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης, στη βραδιά όπου θα βγουν και τα τελικά αποτελέσματα των αποκριών!!!

Η Superheroes CHAMPIONS NIGHT έρχεται και υπόσχεται να ρίξει την αυλαία του Fun Carnival Dancing 2018, με τον πιο δυναμικό τρόπο!!!!

Ραντεβού την Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου,
στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου
με την πιο εκρηκτική βραδιά του καρναβαλιού!!!

Μην λείψει κανείς!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε για τα οφέλη που αποκομίζει
ένας άνθρωπος από την ενασχόληση
με την τέχνη του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου