Google+

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Το Στέκι του Απόλλωνα - Ο πιο αγαπημένος θεσμός του Fun Carnival Dancing!

Η πιο διασκεδαστική βραδιά των αποκριών!!!
Το Στέκι του Απόλλωνα ανοίγει μια ακόμη χρονιά τις πόρτες του και μας υποδέχεται με τους πιο απολαυστικούς μεζέδες, το πιο γλυκό κρασί, τις πιο αστείες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου και... φυσικά... με ατελείωτο χορό και διασκέδαση για να περάσουμε μαζί την πιο αξέχαστη Τσικνοπέμπτη, 08 Φεβρουαρίου!!!

Κάθε χρονιά, η οικογένεια των σχολών μοιράζεται με όλους τους αγαπημένους μαθητές και φίλους την μεγάλη αυτή ημέρα, τσικνίζοντας, χορεύοντας και... γελώντας, στην πιο αγαπημένη παράδοση!!!

Το έθιμο της "Τσικνοπέμπτης"!
Η γνωστή και ως "Κρεατινή" γιορτή, εορτάζεται την δεύτερη εβδομάδα των Αποκριών και... το έθιμο θέλει να καταναλώνονται το κρέας και οι πιο απολαυστικοί μεζέδες, λίγο πριν ξεκινήσει η Μεγάλη Σαρακοστή! Σε κάθε περιοχή της Ελλάδας γιορτάζεται και με έναν ξεχωριστό τρόπο! Κοινό στοιχείο όμως αποτελούν οι μικρές θεατρικές παραστάσεις που καταλήγουν στα πιο μεγάλα και διασκεδαστικά γλέντια!

Το αγαπημένο μας Στέκι...
... τιμά αυτή την ημέρα με τους πιο απολαυστικούς μεζέδες, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ψημένα στα κάρβουνα από τα χέρια των αγαπημένων μας δασκάλων! Φυσικά, το ελληνικό μουσικό γλέντι δίνει το παρόν και με τους αγαπημένους μας Παραδοσιακούς, Λαϊκούς, αλλά και Λάτιν, ρυθμούς κάνουμε το παρκέ της αγαπημένης μας σχολής να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!

Ο Διαγωνισμός Καλύτερου Σκετς!
Σημείο κατατεθέν της βραδιάς αποτελεί και ο αγαπημένος μας θεατρικός διαγωνισμός όπου οι ομάδες των σχολών μας θα μας παρουσιάσουν μια μίνι θεατρική παράσταση με τις πιο ξεκαρδιστικές ατάκες της ελληνικής σκηνής που θα μας χαρίσουν γέλια μέχρι δακρύων!! Σκοπός φυσικά παραμένει η Νίκη και η κατάκτηση της πρώτης θέσης της βραδιάς και του Fun Carnival Dancing 2018!!!

Ο Διαγωνισμός Καλύτερης Αποκριάτικης Αμφίεσης...
... δεν θα μπορούσε να λείπει από την αγαπημένη μας βραδιά και περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τις πιο αποκριάτικες, και γεμάτες φαντασία, εμφανίσεις των αγαπημένων μας μαθητών, όπου διεκδικούν ακόμα περισσότερους πόντους που θα τους φέρουν πιο κοντά στην κατάκτηση των μεγάλων Χορευτικών Επάθλων!
Είμαστε έτοιμοι για την πιο αγαπημένη βραδιά του καρναβαλιού!!!

Ραντεβού την Τσικνο-Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου,
στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου και στο...
Στέκι του Απόλωννα!!!!


Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για την σημασία
της αναπνοής ενώ χορεύουμε!
Χορός και Ρυθμός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου