Google+

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Video Games Night - Οι Νικητές της πιο παιχνιδιάρικης βραδιάς!!!


Οι πιο περιζήτητοι ήρωες από τα αγαπημένα μας βιντεοπαιχνίδια παρέλασαν από το παρκέ της σχολής του Ιλίου και μας ξεσήκωσαν με τον αστείρευτο και άκρως καρναβαλίστικο ρυθμό τους!!!

Ο Super Mario με την παρέα του ήταν εκεί και προσπάθησαν να σώσουν την πριγκίπισσα τους... Τα Pokemon μας χάρισαν μια μοναδική εμπειρία με τους εκπαιδευτές τους, το Just Dance όπου χορέψαμε με τις πιο ξεχωριστές επιτυχίες και... η Lara Croft που μέσα από μια μοναδική περιπέτεια έλυσε ένα ακόμα μυστήριο και ανακάλυψε έναν καινούριο θησαυρό, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που απολαύσαμε στη βραδιά!!!

Hightlight της βραδιάς;;; Φυσικά τα αγαπημένα μας Minions από τη σχολή της Μεταμόρφωσης που μας εντυπωσίασαν με την σκηνική τους παρουσία και μας έδωσαν τη δική τους σημασία στην λέξη "Απόκριες".

Κάποιες χορευτικές ερμηνείες όμως ήταν αυτές που ξεχώρισαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις στον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας... Κάποιες ήταν οι παρουσίες που... με την αποκριάτικη αμφίεση τους κατέκτησαν τα βλέμματα των κριτών και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βάθρου στον Διαγωνισμό Καλύτερης Αποκριάτικης Αμφίεσης!!! Ας μάθουμε τα αποτελέσματα....

Οι Νικητές Διαγωνισμου Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας!!!

Στην 1η θέση, με 300 πόντους ανά συμμετέχοντα ανέβηκε η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας που μας παρέσυρε με την... Just Dance... εμφάνιση της!!!

Στην 2η θέση, με 200 πόντους ανά συμμετέχοντα βρέθηκε η σχολή της Μεταμόρφωσης που... με τον Super Mario και την παρέα του μας παρέσυραν στους πιο παιχνιδιάρικους ρυθμούς!!!!

Στην 3η θέση, με 100 πόντους ανά συμμετέχοντα βρέθηκε η σχολή των Αγίων Αναργύρων με την εντυπωσιακή Lara Croft να λύνει ένα ακόμη μυστήριο εντυπωσιάζοντας κριτές και θεατές!!!!

Σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε η σχολή του Ιλίου με τα πολυαγαπημένα μικρά πλασματάκια και τους εκπαιδευτές τους (Πόκεμον) που έκαναν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά στο πέρασμα τους!

Όλες οι ομάδες ήταν υπέροχες και τα αποτελέσματα φάνηκαν να δυσκολεύουν όλο και περισσότερο τους κριτές της βραδιάς μας!!! Όλοι αξίζουν ένα τεράστιο Μπράβο!!!
Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

Μέσα από το παιχνιδιάρικο θέμα της βραδιάς μας, είδαμε να παρελάζουν μπροστά μας ενδυμασίες άκρως εντυπωσιακές και... γεμάτες φαντασία!!! Ποιες ήταν όμως οι 3 που ξεχώρισαν;;;; Ας δούμε τα αποτελέσματα...

Οι Νικητές της Καλύτερης Αποκριάτικης Ενδυμασίας!!!!

Στην 1η θέση του βάθρου ανέβηκε η Ρούλα, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 300 πόντους!

Την 2η θέση, κατέκτησε η Δήμητρα, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 200 πόντους!

Στην 3η θέση, βρέθηκε η Κατερίνα, από τη σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας 100 πόντους!

Κάθε βραδιά του Fun Carnival Dancing κρύβει και μια μοναδική έκπληξη!!! Κάθε βραδιά γεμίζει με λαμπερές και... γεμάτες χρώματα παρουσίες!!!
Θερμά Συγχαρητήρια, Ξανά και... Ξανά!!!

Η διασκέδαση μας συνεχίζεται!!!
Επόμενος σταθμός;;; Η βραδιά όπου τραγουδάμε την καψούρα, την αγάπη μας και... τον Νταλκά μας!!!

Η Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου έρχεται...
Εμείς, ζεσταίνουμε τις φωνές μας και διασκεδάζουμε άνευ ορίων στην...
Karaoke -ΝΤΑΛΚΑΣ- Night!!!

Μην λείψει κανείς!!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου