Google+

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Το 2ο πάρτυ του Fun Carnival Dancing έρχεται... Είμαστε έτοιμοι για... την Bollywood Night!!!


Οι Απόκριες έφτασαν στις σχολές μας και είμαστε πλέον έτοιμοι να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης, στην πιο μεγάλη γιορτή!

Το πάρτυ των αποκριάτικων στολισμών μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και... όλοι μαζί, ντύσαμε τις αγαπημένες μας σχολές στα αποκριάτικα διασκεδάζοντας με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων!!!

Τώρα, έφτασε η στιγμή να πάρουμε μια μικρή γεύση από τον Ινδικό κινηματογράφο και να ξεφαντώσουμε με τους πιο διασκεδαστικούς ρυθμούς, στο 2ο κατά σειρά μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!

Η Bollywood Night... ΕΦΤΑΣΕ!!!

Οι πιο διάσημοι αστέρες της Ινδικής showbiz δίνουν το παρόν για μια και μόνο εμφάνιση και υπόσχονται να παρασύρουν τους πάντες με τον γρήγορο ρυθμό και τις εντυπωσιακές τους φιγούρες!!!

Οι ομάδες των σχολών μας είναι έτοιμες να αναμετρηθούν σε μια Μπο-λιγουντιανή χορευτική μάχη και υπόσχονται πως θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό θέαμα!! Φυσικά, περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε και τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα παρελάσουν μπροστά μας κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού Καλύτερης Αποκριάτικης Αμφίεσης!! Οι πιο ξεσηκωτικοί ρυθμοί δεν σταματούν και... με την συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων μας προσώπων ξεφαντώνουμε άνευ ορίων περνώντας μαζί τις πιο... αποκριάτικες αναμνήσεις!!!!

Άραγε...
Ποιες θα είναι οι ενδυμασίες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και...

Ποια θα είναι ομάδα που, με την μοναδική της εμφάνιση, θα κατακτήσει τα βλέματα των κριτών και θα ανέβει στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου;;;


Μια άκρως διασκεδαστική βραδιά έρχεται και υπόσχεται να φτάσει τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη!!!


Η σχολή του Ιλίου μας περιμένει...
Ραντεβού την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στην αγαπημένη μας σχολή και...  η αποκριάτικη διασκέδαση μας ΞΕΚΙΝΑ!!!

Μην λείψει κανείς!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε κι εσείς γιατί...
όλοι οι διάσημοι κάνουν χορό!
Μάθετε περισσότερα για την Samba...
Τον χορό του Καρναβαλιού!!!
Μάθετε περισσότερα για το έθιμο
της Αποκριάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου