Google+

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Το Στέκι του Απόλλωνα ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει για ατελείωτο χορό και διασκέδαση!


Το Fun Carnival Dancing 2019 είναι εδώ και μας χαρίζει τις πιο κεφάτες και διασκεδαστικές μέρες του χρόνου!!! Στις σχολές μας ζούμε την κάθε μέρα με ζωντάνια και όρεξη καθώς διοργανώνουμε τα πιο χιουμοριστικά parties και τις πιο τρελές και αστείες αποκριάτικες χορογραφίες!!

Το Στέκι του Απόλλωνα έρχεται
και μας υπόσχεται την πιο διασκεδαστική Τσικνοπέμπτη της ζωής μας!!

Στις 28 Φεβρουαρίου οι πόρτες της σχολής του Ιλίου ανοίγουν και σας υποδέχονται όλους με το πιο μεγάλο χαμόγελο!! Χορός και τραγούδι είναι μερικά από τα θέματα της βραδιάς μιας και εκείνη η μέρα επιφυλάσσει πολλές καινούριες εκπλήξεις κάθε χρόνο. Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα καθιερωμένα…

Η παράδοση του τσικνίσματος!!!
Κάθε χρόνο αυτή τη μέρα τσικνίζουμε όλοι μαζί στην αυλή της σχολής του Ιλίου… Το έθιμο περιλαμβάνει καλό φαγητό για τους μαθητές και τους φίλους τους, από τα χέρια των αγαπημένων μας δασκάλων που ψήνουν καθ’ όλη την διάρκεια του party, πολύ κρασί και φυσικά, θεατρικά σκετσάκια και χορό!!!

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική παράδοση… Την τιμητική τους θα έχουν οι Ελληνικοί Παραδοσιακοί χοροί του τόπου μας καθώς και οι Λαϊκοί - Ρεμπέτικοι ρυθμοί για τους λάτρεις του Ζεϊμπέκικου και του Χασάπικου χορού.

Ο συνδυασμός της Τσικνοπέμπτης και του Fun Carnival Dancing μας αφήνει άφωνους…
Στα πλαίσια του Fun Carnival Dancing, η Τσικνοπέμπτη παίρνει άλλη διάσταση και μας χαρίζει στιγμές γέλιου μέσα από τα καθιερωμένα σκετσάκια των ομάδων των σχολών μας!

Οι μαθητές της κάθε σχολής παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό, αυτή τη φορά θεατρικά και όχι μόνο χορευτικά! Το θέμα του διαγωνισμού, για μια τέτοια μέρα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον αγαπημένο μας ελληνικό κινηματογράφο. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Κώστας Βουτσάς καθώς και άλλοι αγαπημένοι μας Έλληνες ηθοποιοί θα δώσουν το παρόν στις σχολές χορού Apollon και όπως είπαμε… θα μας αφήσουν άφωνους!! Το χειροκρότημα θα τα πει όλα και οι κριτές θα δώσουν την 1η θέση στην σχολή με τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς!! Η φαντασία, η ευρηματικότητα και η δημιουργικότητα θα λάμψουν εκείνη τη βραδιά…

Διαγωνισμός καλύτερης ενδυμασίας!!
Εκτός από τα σκετς που θα παρακολουθήσουμε, θα δούμε και τους αγαπημένους μας μαθητές να κάνουν παρέλαση μπροστά στους κριτές και να τους ενθουσιάζουν με την καλύτερη αποκριάτικη αμφίεση!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ποιοι θα κλέψουν τα βλέμματα και θα κερδίσουν τους πόντους που θα τους πάνε όλο και πιο κοντά στον τελικό του Fun Carnival Dancing 2019!!

Η πιο κεφάτη βραδιά πλησιάζει!!!
Το Στέκι του Απόλλωνα και η σχολή χορού Apollon του Ιλίου, μας περιμένουν όλους στις 21.00!!!


Όσοι δεν έχετε λάβει ακόμα τις προσκλήσεις σας επικοινωνήστε άμεσα με τη γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε την παρέα σας…



Η αποκριάτικη Διασκέδαση μας... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!



Δείτε επίσης:

Ενημερωθήκατε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου