Google+

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Fairytale Night - Αποτελέσματα Χορευτικών Διαγωνισμών!


Το Fun Carnival Dancing 2019 συνεχίζεται δυναμικά και η βραδιά αφιερωμένη στα αγαπημένα μας παραμύθια μάς χάρισε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης!!

Με τους πιο αγαπημένους μας παραμυθένιους ήρωες χορέψαμε και διασκεδάσαμε άνευ ορίων με την συνοδεία των πιο αποκριάτικων ρυθμών και... φυσικά... συναγωνιστήκαμε στους πιο διασκεδαστικούς αποκριάτικους διαγωνισμούς!!!

Μοναδικές χορογραφίες, εμφανίσεις γεμάτες μεράκι και φαντασία και αγαπημένα ανέκδοτα έδωσαν το παρόν κάνοντας την βραδιά πιο μαγική από ποτέ!!!


Έφτασε λοιπόν η στιγμή που με τόση ανυπομονησία περιμένουμε...

Κάθε ομάδα μας χάρισε μια καταπληκτική χορογραφία προκειμένου να εντυπωσιάσει κριτές και θεατές και να κερδίσει τους περισσότερους πόντους στον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας!!!

Ποιες ήταν οι ομάδες που ξεχώρισαν και ποια ήταν η θέση που έλαβαν;;

Ας μάθουμε τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας!!!

Την 1η θέση κατέκτησε η σχολή της Μεταμόρφωσης κερδίζοντας 300 πόντους! Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων μας ταξίδεψε στον μαγικό της κόσμο και, μαζί με τον τρελοκαπελά και την παρέα, μας έκαναν να χορεύουμε στον "τρελό" ρυθμό τους!

Την 2η θέση του βάθρου κέρδισε η σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας 200 πόντους!! Ο πρίγκηπας βρήκε επιτέλους την Σταχτοπούτα του και... αφού της έδωσε το γοβάκι της, μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα με την ερμηνεία τους!!

Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε η σχολή των Αγίων Αναργύρων, κερδίζοντας 100 πόντους!!! Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός λύκος μας διηγήθηκαν το παραμύθι από την δική τους οπτική γωνιά και έκαναν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά στο πέρασμα τους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Την σκυτάλη της παραμυθένιας μας βραδιάς, ανέλαβε ο Διαγωνισμός Καλύτερης Αποκριάτικης Αμφίεσης! Οι αγαπημένοι μας μαθητές, με την φαντασία και το μεράκι τους, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας χάρισαν μοναδικές εμφανίσεις, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων! Ποιοι ήταν όμως αυτοί που ξεχώρισαν;;;

Ας μάθουμε τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Καλύτερης Αποκριάτικης Αμφίεσης!!

Την 1η θέση κατέκτησε η Ρούλα, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 300 πόντους με την εντυπωσιακή εμφάνιση της!

Στην 2η θέση ανέβηκε η Βικτώρια, από τη σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας 200 πόντους με την λαμπερή της παρουσία!!

Την 3η θέση του βάθρου κατέκτησαν η Έφη και η Ιωάννα, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης και των Αγίων Αναργύρων, κερδίζοντας από 100 πόντους με την όμορφη παρουσία τους!!!

Πολλά Συγχαρητήρια!!!

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίστηκαν και στον κρυφό μας διαγωνισμό απολαύσαμε τις πιο αστείες ατάκες και τα πιο διασκεδαστικά ανέκδοτα που μας έκαναν να γελάμε μέχρι δακρύων!!!

Ας μάθουμε τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Καλύτερου Ανέκδοτου!!!

Στην 1η θέση, και το υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, ανέβηκε η Θεοδοσία, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 300 πόντους!!!

Στην 2η θέση ανέβηκε η Βίκυ, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 200 πόντους!!

Την 3η θέση, κατέκτησε η Ρούλα, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας 100 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Η αποκριάτικη διασκέδαση μας συνεχίζεται...
Το αγαπημένο μας στέκι ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει για να "αποκρέψουμε" μαζί στο πιο αγαπημένο έθιμο! Το Στέκι του Απόλλωνα ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται, στη σχολή του Ιλίου, για να γιορτάσουμε μαζί το έθιμο της Τσικνοπέμπτης με συνοδεία του πιο γλυκόπιοτου κρασιού και των πιο απολαυστικών μεζέδων! ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!! Και... σε συνδυασμό με τις πιο αστείες ατάκες του ελληηνικού κινηματογράφου, υπόσχεται πως θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά!!!

Δίνουμε ραντεβού την Τσικνο-Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου και διασκεδάζουμε άνευ ορίων στο... Στέκι του Απόλλωνα!!!


Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του
χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Γίνετε ακόμα καλύτερη
ντάμα ακολουθώντας
τις πολύτιμες συμβουλές ακολούθησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου