Google+

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Fairytale Night - Σχολή Ιλίου!


Οι μοναδικές χορευτικές εμφανίσεις στην παραμυθένια μας βραδιά, συνεχίστηκαν και οι ομάδες των σχολών μας μάς χάρισαν ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές!

Στην Fairytale Night του Fun Carnival Dancing 2019, απολαύσαμε τους αγαπημένους μαθητές σε ρόλους μαγικούς!!! Οι πιο αγαπημένοι μας ήρωες πήραν πνοή μπροστά μας και μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα και μια θεαματική βραδιά!

Οι ομάδες των σχολών μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση του βάθρου στον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας κάνοντας την βραδιά μας αξέχαστη!!!

Η χορευτική ομάδα του Ιλίου έκανε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με την καταπληκτική της εμφάνιση! Το παραμύθι που μας αφηγήθηκε;;; Η Σταχτοπούτα με τον όμορφο πρίγκηπα, τις αδερφές της και το λαμπερό της γοβάκι!!!

Ας την απολαύσουμε!!!

Η Αναστασία, η Ελβίρα, η Έλενα, η Χρύσα, ο Κώστας και ο Λευτέρης έδωσαν μια καταπληκτική ερμηνεία το αγαπημένο μας παραμύθι, εντυπωσιάζοντας κριτές και θεατές στο πέρασμα τους!!! Κατέκτησαν την 2η θέση στον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας και κέρδισαν 200 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Οι χορευτικές μας ομάδες δεν σταματούν κάθε φορά να μας εντυπωσιάζουν!!! Η φαντασία κρατά τον πρωταρχικό ρόλο και είναι το κλειδί στο θέαμα και την αποκριάτικη διασκέδαση μας!!!

Όλοι μαζί, ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε το πιο αγαπημένο έθιμο των αποκριών!!! Η Τσικνοπέμπτη έρχεται και το αγαπημένο μας Στέκι του Απόλλωνα, ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει με τους πιο απολαυστικούς μεζέδες, το πιο γλυκό κρασί και τις πιο αστείες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου, για να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές!!!

Άραγε τι εκπλήξεις μας έχει ετοιμάσει η ομάδα του Ιλίου για την πιο αγαπημένη βραδιά των αποκριών;;;

Θα το μάθουμε την Τσικνο-πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου στο πιο αγαπημένο στέκι! Ραντεβού στο... Στέκι του Απόλλωνα!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για την σημασία
της αναπνοής ενώ χορεύουμε!
Χορός και Ρυθμός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου