Google+

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Fairytale Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!


Απόκριες, χορός και διασκέδαση πάνε μαζί!!! Και... όταν αυτά συνδυάζονται με τις απόκριες, ο υδράργυρος φτάνει στα ύψη από τις φιγούρες μας!!! Κατά τη διάρκεια του Fun Carnival Dancing 2019 χορεύουμε και ξεφαντώνουμε με τους πιο ξεσηκωτικούς ρυθμούς μαζί με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων!

Κάθε βραδιά έχει και ένα διαφορετικό θέμα και... οι χορευτικές ομάδες των σχολών μας, συναγωνίζονται για να κατακτήσουν το υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019! Μέσα από τον Διαγωνισμό Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας, απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας μαθητές στις, γεμάτες φαντασία, χορογραφίες τους που εκπροσωπούν την σχολή της φοίτησης τους και... φυσικά... κερδίζουν πόντους για τα Μεγάλα Χορευτικά Έπαθλα του Fun Carnival Dancing 2019!!!

Στην βραδιά των παραμυθιών απολαύσαμε μοναδικές ιστορίες και βιώσαμε από κοντά τις πιο αγαπημένες μας παραμυθένιες στιγμές! Μια από αυτές ήταν και η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων! Ο τρελοκαπελάς, ο γάτος του Τσεσάιρ, η Αλίκη και όλη η τρελοπαρέα της πήραν πνοή και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές!!!

Ας απολαύσουμε μια ακόμη φορά την χορευτική ομάδα της Μεταμόρφωσης στην καταπληκτική της ερμηνεία!!!

Η Έφη, η Βίκυ, η Εύη, η Ντορίνα, η Ρούλα, η Δήμητρα, η Ρένα, ο Γιάννης, η Θεοδοσία, η Βανέσα, ο Γιάννης μας ξεσήκωσαν με την καταπληκτική τους χορογραφία, εντυπωσίασαν κριτές και θεατές και κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας 300 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Η αποκριάτικη διασκέδαση μας όμως δεν σταματά εδώ... Συνεχίζεται δυναμικά στην πιο αγαπημένη βραδιά των αποκριών... Την Τσικνοπέμπτη!!! Το αγαπημένο μας στέκι, ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε απολαμβάνοντας τους πιο απολαυστικούς μεζέδες και το πιο γλυκό κρασί!!! Φυσικά, ο αγαπημένος μας ελληνικός κινηματογράφος έχει την τιμητική και... περιμένουμε με ανυπομονησία να γελάσουμε μέχρι δακρύων με τα μοναδικά σκετς των ομάδων μας!

Άραγε, τι εκπλήξεις μας έχει ετοιμάσει η αγαπημένη μας ομάδα για την βραδιά της Τσικνοπέμπτης;;

Θα το μάθουμε στις 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00,
στη σχολή του Ιλίου στο... Στέκι του Απόλλωνα!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και Καλές Τέχνες!
Μάθετε πόσο σημαντικό ρόλο
παίζει ο χορός στην ζωή μας!!!
Μάθετε περισσότερα για το
Savoir Vivre του Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου