Google+

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Fairytale Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!


Το αποκριάτικο χορευτικό μας ταξίδι ξεκίνησε κι εμείς... ανοίξαμε το βιβλίο των παραμυθιών και μοιραστήκαμε τις πιο όμορφες ιστορίες!!! Ένα ταξίδι στα πέρατα της φαντασίας που μας έκαναν να νιώσουμε και πάλι παιδιά και... φυσικά... με το κλίμα των αποκριών να κρατεί των πρωταρχικό ρόλο της διασκέδασης μας, ο συνδυασμός ήταν άκρως εντυπωσιακός!!!

Οι χορευτικές ομάδες των σχολών μας μάς παρουσίασαν τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις προκειμένου να ανέβουν ένα ακόμα σκαλοπάτι, στο βάθρο των νικητών!!! Κάθε ομάδα και ένα διαφορετικό παραμύθι, μια διαφορετική αφήγηση που έκανε το ταξίδι μας άκρως διασκεδαστικό!!!

Έτσι, η ομάδα των Αγίων Αναργύρων έδωσε την δική της ερμηνεία στο κοριτσάκι με τα κόκκινα, την Κοκκινοσκουφίτσα, και μας χάρισε ένα μοναδικό θέαμα!!!

Ας την απολαύσουμε!!!

Η Ελευθερία, η Κατερίνα και ο Αργύρης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας χάρισαν ασταμάτητες στιγμές γέλιου και διασκέδασης! Με την ερμηνεία τους, οδήγησαν την σχολή τους στην 3η θέση του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας κερδίζοντας 100 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Είμαστε πλέον έτοιμοι να απολαύσουμε ακόμα περισσότερες στιγμές ξέφρενου χορού και διασκέδασης!!! Την σκυτάλη της αποκριάτικης διασκέδασης μας αναλαμβάνει επάξια η βραδιά όπου μαζί με τους πιο γευστικούς μεζέδες, το κρασί και τις πιο αστείες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου.

Το Στέκι του Απόλλωνα ανοίγει τις πόρτες του την Τσικνο-Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου και υπόσχεται να φτάσει τον πήχη της αποκριάτικης διασκέδασης μας στα ύψη!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα στον Διαγωνισμό Καλύτερου Αποκριάτικου Σκετς και φυσικά, να απολαύσουμε τις γεμάτες φαντασία εμφανίσεις στον Διαγωνισμό Καλύτερης Αποκριάτικης Ενδυμασίας!!!

Οι Απόκριες έχουν έρθει για τα καλά στις σχολές μας και ακόμα πιο διασκεδαστικές βραδιές, γεμάτες εκπλήξεις, μας περιμένουν....

Ραντεβού στο Στέκι του Απόλλωνα και... 
Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε κι εσείς γιατί...
όλοι οι διάσημοι κάνουν χορό!
Μάθετε περισσότερα για την Samba...
Τον χορό του Καρναβαλιού!!!
Μάθετε περισσότερα για το έθιμο
της Αποκριάς!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου