Google+

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Phantom Of The Opera


Η υπέρλαμπρη βραδιά, Trophy Ball 2012, άφησε σε όλους τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις! 

Πώς θα μπορούσε να μην το κάνει άλλωστε, αφού μαθητές και δάσκαλοι, είχαν ετοιμάσει για το κοινό τους χορογραφίες, που το αποτέλεσμά τους, μας έκανε περήφανους για μία ακόμη φορά!!!

Η ευρεσιτεχνία και ο ζήλος όλων, οδήγησε την ομάδα των σχολών χορού Apollon, να εμπνευστούν και να ερμηνεύσουν το θρυλικό μουσικό θέμα του!


Η Πέπη, η Αγγελική και η Ελευθερία με την Ελένη, μαζί με τους δάσκαλους τους, Γιώργο, Γεωργία και Κατερίνα, απέδωσαν ένα ξεχωριστό νόημα στην αγαπημένη μουσική σύνθεση και κέρδισαν το κοινό!!! Η χορογραφία τους ήταν γεμάτη εκφραστικές και συγχρονισμένες κινήσεις και τα σχήματα της ομάδας δημιούργησαν εντυπωσιακές εικόνες!!!

Η μουσική της χορογραφίας είναι από το soundtrack της ταινίας Phantom of the Opera, του 2004. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γάλλου συγγραφέα Gaston Leroux, που για πρώτη φορά εκδόθηκε το 1909! Το βιβλίο γράφτηκε με αφορμή το περιστατικό που είχε αναφερθεί το 1840, πως σε μία μουσικοχορευτική παράσταση μπαλέτου, είχε χρησιμοποιηθεί ο σκελετός ενός μαθητή.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρεται σε μία φιγούρα που στοιχειώνει την Όπερα Populaire και προκαλεί καταστροφές, ατυχήματα και πιθανόν, φόνους. Το πολυβραβευμένο μουσικό της θέμα είναι σύνθεση του Βρετανού Andrew Lloyd Webber, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί σε πολλά από τα σπουδαιότερα μιούζικαλ του Broadway και του κινηματογράφου!

Η χορογραφία ξεκινάει με το Think of me, που τραγουδάει η Emmy Rossum, στον ρόλοτης Christine, και συνεχίζει με το Phantom of the Opera, που εμφανίζεται ο Gerard Butler, στον ρόλο του Φαντάσματος, που φαίνεται να υποδύεται ο αγαπημένος δάσκαλος των σχολών χορού Apollon, Γιώργος! Η συνοδεία των κοριτσιών, αποτελεί μία άκρως συναισθηματική και πανέμορφη χοροσύνθεση και τελικά, το χειροκρότημα που απέσπασαν από το κοινό, μας δείχνει πως όλοι την ένιωσαν!!!


Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ένας χορογράφος μπορεί να φανταστεί και να δημιουργήσει μορφές και σχήματα μέσα σε έναν χώρο, εκμεταλλευόμενος το ταλέντο του κάθε χορευτή ξεχωριστά! Ο καθένας έχει την δυνατότητα να βρεθεί μέσα στην δράση μία χορογραφίας και να πάρει μέρος στα πιο ενθουσιώδη και δημιουργικά μαθήματα!

Ξεκινώντας μαθήματα χορού λαμβάνουμε γνώσεις και μπορούμε να συμμετέχουμε σε κάθε είδους χορευτική εκδήλωση με πολλούς τρόπους! Στις σχολές χορού Apollon, η πιο απλή μορφή εκδήλωσης, είναι οι εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις, που μας δίνουν την ευκαιρία να εξασκηθούμε στους χορούς που διδασκόμαστε, αλλά και να διασκεδάσουμε!

Τα θέματά τους αλλάζουν διαρκώς και διοργανώνονται ειδικές βραδιές, που μας δίνουν την ευκαιρία να χορέψουμε με τους αγαπημένους μας φίλους, ή να παρουσιάσουμε ιδιωτικές και ομαδικές χορογραφίες!!!

Η χορευτική μας εξέλιξη έρχεται...

μέσα από την διαρκή ψυχαγωγία!!!

Δείτε επίσης:

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
που μοιραστήκαμε μαζί
στο Trophy Ball 2012!
Ενημερωθείτε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Απολαύστε τα video
των χορογραφιών που παρακολουθήσαμε
στο Trophy Ball 2012!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου