Google+

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Cha Cha Cha 14-01-2012

Η μέρα που όλοι περιμένουν κάθε χρόνο ανυπόμονα, έφτασε! 
Έφερε μαζί της ένα μοναδικό Show, που δημιούργησαν, όπως κάθε χρόνο, οι μαθητές και οι δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon! Όλοι οι μαθητές βραβεύονται για την ολοκλήρωση του χορευτικού τους επιπέδου, παρουσιάζοντας ιδιωτικές και ομαδικές χορογραφίες και οι φίλοι, με τους συγγενείς τους, βρίσκουν την ευκαιρία να καμαρώσουν την εξέλιξη τους, όπως και εμείς!!!

Η βραδιά γεμίζει φως και θετική διάθεση! Μαθητές, φίλοι και δάσκαλοι, γίνονται μία μεγάλη παρέα που διασκεδάζει με την ψυχή της και όλοι χορεύουν μέχρι το πρωί! Μέσα σε μία χορευτική δεξίωση, που σημαίνει γιορτή για τις σχολές χορού Apollon, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εκθαμβωτικές παρουσίες των αγαπημένων μας δασκάλων!!!

Η Βάσια και ο Γιώργος, έβαλαν φωτιά στην πίστα, αλλά και στο κοινό, που τους αποθέωσε με το τεράστιο χειροκρότημα του!!!

Πάμε να τους απολαύσουμε!!!


Μία ζωηρή χορογραφία, γεμάτη νάζι, παιχνίδι και φλερτ, όπως ταιριάζει στο Cha cha cha!!! Η παρουσία των αγαπημένων μας δασκάλων έκλεψε την παράσταση, όπως και το μουσικό κομμάτι που την συνόδευε!!!

Οι Vegas, το 2010, κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Φιλί”, που ακούγεται και στην χορογραφία, και οι θαυμαστές τους πολλαπλασιάστηκαν!!! Έτσι, συνέχισαν και ολοκλήρωσαν το δεύτερο μουσικό τους άλμπουμ, όπου και το συμπεριέλαβαν, το 2011! Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2009 και σημείωσε τεράστια επιτυχία! Η ονομασία του οφείλεται στο φωτεινότερο αστέρα του Λύρα, τον Vega.

Όπως ο Βέγας, αποτελεί το πιο λαμπερό αστέρι του πιο “μουσικού” αστερισμού, έτσι και οι σχολές χορού Apollon, καθοδηγούν τους μαθητές τους στην πιο θεαματική χορευτική άνοδο!!!

Μέσα από έναν πλήρη και διασκεδαστικό συνδυασμό μαθημάτων, ακόμη και οι πιο απαιτητικοί μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους χορούς, γρήγορα και εύκολα! Τα ιδιωτικά, τα ομαδικά μαθήματα, αλλά και οι τρίωρες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις, αποτελούν τον πιο σίγουρο τρόπο για την ανάπτυξη της προσωπικής έκφρασης, αλλά και της καλύτερης αφομοίωσης της διδαχθείσας ύλης, σε σύντομο χρονικό διάστημα!
 

Όλοι οι μαθητές μπορούν, παράλληλα, να παρακολουθούν μαθήματα χορογραφίας, με σκοπό να αποκτήσουν περισσότερη θεωρητική και πρακτική γνώση στον αγαπημένο τους χορό, αλλά και να εξασκηθούν!

Τώρα, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε σιγά σιγά, την καλοκαιρινή μας δεξίωση, Tropical Night 2012 και να βιώσουμε νέες, εξωτικές εμπειρίες!!! Οι μαθητές και οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τις πρόβες για να μας παρουσιάσουν καινούριες χορογραφίες, που ανυπομονούμε να απολαύσουμε!!! Κάτι που προσθέτει έναν ακόμη λόγο για να θέλουμε το καλοκαίρι να έρθει πιο νωρίς!!!



Στις σχολές χορού Apollon,
όλος ο χρόνος σημαίνει χορός και γιορτή!!!

Δείτε επίσης:

Ενημερωθήκατε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου