Google+

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Tropical Night 2016 - Rock 'n' roll!!! Η χορογραφία που μας ξεσήκωσε με τον παιχνιδιάρικο ρυθμό της!!!


Το Tropical Night 2016 έκανε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με τις καταπληκτικές χορευτικές ερμηνείες των αγαπημένων μας μαθητών!

Μια από αυτές, αποτέλεσε και το άκρως ξεσηκωτικό και παιχνιδιάρικο Rock 'n' roll που μας χάρισαν η Σταυρούλα με τον καβαλιέρο της Αλέξανδρο!

Ας τους απολαύσουμε!!!!


Η χορογραφία τους άψογα εκτελεσμένη και... με τις εντυπωσιακές τους φιγούρες και τον καταπληκτικό συγχρονισμό τους μας έκαναν να θέλουμε να σηκωθούμε και να χορέψουμε μαζί τους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Το άκρως διασκεδαστικό Rock 'n' roll...
Ο χορός που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του προκάλεσε τα πλήθη και ξεσήκωσε τη νεολαία... Πριν πάρει την σημερινή του μορφή, ήταν πιο γνωστό σαν είδος με τη μορφή του Charleston. Στις αρχές, πολύς κόσμος θεωρούσε το Rock 'n' roll ανήθικο λόγω των πολύ έντονων κινήσεων που περιελάμβανε, πόσο μάλλον όταν καλλιτέχνες όπως ο Βασιλιάς του Rock, Elvis Presley, προκαλούσε τους πάντες με τις φιγούρες του. Είναι γρήγορος χορός, με πετάγματα και έντονες κινήσεις της λεκάνης γι αυτό και αργότερα, πέρασε στην ιστορία ως ο "χορός των parties".

Το μυστικό συστατικό της επιτυχίας...
...της καταπληκτικής ερμηνείας που απολαύσαμε, αποτελεί, εκτός από την άρτια χορευτική εμφάνιση των χορευτών μας, το αγαπημένο Rock τραγούδι της Christina Aguilera, που ακούει στο όνομα... "Candyman"! Η επιτυχία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 και έφτασε στα 10 επικρατέστερα των διεθνών μουσικών chart! Σαν τραγούδι χαρακτηρίζεται ως Pop και RnB ενώ πρακτικά, μιμείται τον ρυθμό διαφόρων στυλ του Swing! Το αποτέλεσμα;;; Όπως είδαμε... ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ!!!!

Το Tropical Night 2017 πλησιάζει...
... και η μεγάλη μας βραδιά μαίνεται να είναι άκρως θεαματική με τον Ημιεπαγγελματικό Διαγωνισμό Χορού να κερδίζει τα βλέμματα στους ρυθμούς του Tango, της Salsa και του δυναμικού Paso Doble! Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι μοναδικές παρουσιάσεις των χορευτών μας που θα μας χαρίσουν μια λαμπερή βραδιά, γεμάτη όμορφες αναμνήσεις!!!





Η Παρασκευή 7 Ιουλίου πλησιάζει και ένα μοναδικό υπερθέαμα μας περιμένει για να κλείσουμε την επιτυχημένη χορευτική χρονιά μας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!!!!


Μην λείψει κανείς!!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε χρήσιμες συμβουλές που θα 
ανεβάσουν στα ύψη τις χορευτικές 
σας αποδόσεις!
Μάθετε περισσότερα για το 
Savoir Vivre του Χορού!
Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου