Google+

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Tropical Night 2017 - Οι Μεγάλοι Νικητές της βραδιάς!!!


Η πιο λαμπερή χορευτική Εκδήλωση της χρονιάς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!!!

Το Tropical Night 2017 έφτασε στο τέλος του και μας χάρισε μια βραδιά γεμάτη θέαμα, εκπλήξεις, πολλά πλούσια Δώρα και κυρίως... τις πιο όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού αλλά και της επιτυχημένης χορευτικής χρονιάς μας!!!

Οι πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες και τα πιο λαμπερά χαμόγελα έδωσαν το παρόν και η διασκέδαση μας ξεκίνησε με ατελείωτο χορό και διασκέδαση!!!

Σημείο κατατεθέν της βραδιάς αποτέλεσε ο 8ος ετήσιος Ημιεπαγγελματικός Διαγωνισμός Χορού και φυσικά τα χορευτικά μας ζευγάρια τα οποία μας συνεπήραν με τις καταπληκτικές τους χορευτικές ερμηνείες!

Ο χορευτικός μας Διαγωνισμός άνοιξε με τον "χορό του πάθους και της φωτιάς"... Δεν είναι άλλος, από το αγαπημένο Tango που με τις απότομες και κοφτές του φιγούρες μας γεμίζει με τα πιο δυνατά συναισθήματα! Την σκυτάλη ανέλαβε η 2η Διαγωνιστική Κατηγορία όπου από τα στενά σοκάκια του Μπουένος Άιρες ταξιδέψαμε στην μαγική Κούβα. Ο λόγος, φυσικά, για την  εξωτική Salsa που με τον γρήγορο και παιχνιδιάρικο ρυθμό της και της εντυπωσιακές τις φιγούρες, κάθε φορά μας παρασέρνει στο άκουσμα της. Την 3η και τελευταία Διαγωνιστική Κατηγορία και το Φινάλε του χορευτικού μας Διαγωνισμού Χορού έρχεται να δώσει ο πιο δυναμικός χορός... Ο "χορός των ταυρομαχιών" και το επιβλητικό Paso Doble δίνει το παρόν και κλείνει με τον πιο θεαματικό τρόπο τον πιο θεαματικό Διαγωνισμό Χορού του καλοκαιριού!

Οι ερμηνείες που απολαύσαμε... μοναδικές!!!
Τα χορευτικά μας ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και μας μάγεψαν με την άψογη τεχνική και την αρμονία κινήσεων κατά την διάρκεια των χορογραφιών τους...

Ποιοι ήταν όμως αυτοί που ξεχώρισαν με την σκηνική τους παρουσία και κέρδισαν τα βλέμματα κριτών και θεατών;;;

Ας δούμε τα αποτελέσματα... 

Διαγωνιστική Κατηγορία - Tango

Την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο διεκδίκησαν επάξια η Κατερίνα με τον καβαλιέρο της Βασίλη από τη σχολή του Ιλίου κερδίζοντας την συμμετοχή της στην Ομαδική Χορογραφία της Βραδιάς Προσκεκλημένων!
Την 2η θέση και το Αργυρό Μετάλλιο κατέλαβαν ο Λευτέρης με την ντάμα του Πέπη, από τη σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας μια Ιδιωτική Χορογραφία με το αγαπημένο του πρόσωπο!!
Την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο κέρδισαν η Βούλα με τον καβαλιέρο της Τρύφωνα, απ
ό τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας το Μεγάλο Χορευτικό Έπαθλο του διαγωνισμού και... ένα διήμερο ταξίδι στην μαγική Πάρο!!!

Διαγωνιστική Κατηγορία - Salsa

Την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο της δεύτερης Διαγωνιστικής μας κατηγορίας κέρδισε η Κατερίνα και ο Γιώργος, από τη σχολή του Ιλίου κερδίζοντας την συμμετοχή της στην Ομαδική Χορογραφία της Βραδιάς Προσκεκλημένων!

Στην 2η θέση βρέθηκαν ο Σόλων και η Πέπη, από τη σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, κερδίζοντας μια Ιδιωτική Χορογραφία με ένα αγαπημένο του πρόσωπο!!

Στην 1η θέση του βάθρου ανέβηκαν η Βασιλική και ο Τρύφωνας, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας το Μεγάλο Έπαθλο και ένα διήμερο ταξίδι στην Πανέμορφη Πάρο!!!


Διαγωνιστική Κατηγορία - Paso Doble

Στην 3η θέση του δυναμικού Paso Doble βρέθηκαν η Ιωάννα και η Βάσω, από τη σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, κερδίζοντας το Χάλκινο Μετάλλιο και την συμμετοχή της στην Ομαδική Χορογραφία της Βραδιάς Προσκεκλημένων!

Στην 2η θέση του βάθρου βρέθηκαν η Άλκηστις και ο Τρύφωνας, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας το Αργυρό Μετάλλιο και μια Ιδιωτική Χορογραφία με ένα αγαπημένο της πρόσωπο!!

Την 1η θέση, και το Χρυσό Μετάλλιο του πιο εντυπωσιακού χορού, κατέκτησαν η Αλεξάνδρα και ο Βασίλης, από τη σχολή των Αγίων Αναργύρων, κερδίζοντας το Μεγάλο Έπαθλο της βραδιάς... ένα διήμερο ταξιδί στην μαγική Πάρο!!!


Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους Διαγωνιζόμενους...
...που με την αγάπη και τον ζήλο τους για τον χορό έλαμψαν για μια ακόμη φορά, χαρίζοντας μας ένα μοναδικό υπερθέαμα και... αφήνοντας μας με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε κι εσείς για την επαφή,
και τον δεσμό επικοινωνίας που
αναπτύσσει ένα χορευτικό ζευγάρι
κατά τη διάρκεια μιας χορογραφίας!
Ενημερωθείτε κι εσείς για το...
Practice Plan!!! Τον πλήρη οδηγό
χορευτικής εξάσκησης που παρέχουν
ΔΩΡΕΑΝ οι σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου