Google+

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Waltz - Tropical Night


Μία λαμπερή βραδιά, όπου μαθητές, δάσκαλοι και φίλοι ταξίδεψαν και ονειρεύτηκαν μέσα από τον χορό και τις παραδόσεις του!!!

Ο Σταύρος μαζί με την δασκάλα του, Κατερίνα, μας μάγεψαν με ένα μοναδικό Waltz!!!

Πάμε να το απολαύσουμε!!!

Μία πανέμορφη χορογραφία, όπου ο χορός των αναμνήσεων μας γέμισε χαρούμενες εικόνες!!! Μέσα από τις κινήσεις, είδαμε και την χορευτική εξέλιξη ενός ακόμη μαθητή μας!!!


Συγχαρητήρια για την όμορφη παρουσίαση!!!


Και τι μπορούμε να κάνουμε για να εξελιχθούμε γρήγορα και να αποκτήσουμε ακαταμάχητο χορευτικό στυλ;;;

Οι μαθητές μας, μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά που παρουσιάζουν μία χορογραφία και μας κάνουν περήφανους! Όχι μόνο στις επίσημες εκδηλώσεις, αλλά και στα μαθήματα και τις εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις – Parties, όπου κάνουν την χορευτική τους εξάσκηση υπό πραγματικές συνθήκες! Ο λόγος που η εξέλιξή τους είναι γρήγορη είναι η συνεχής και σωστή πρακτική της διδαχθείσας τους ύλης!!!

Πώς το καταφέρνουν;;;
Στις σχολές χορού Apollon, ακολουθείται και το μοναδικό και πρώτο σύστημα πρακτικής εξάσκησης, που είναι το Practice Plan και αποτελεί μία ακόμη καινοτομία, που βρίσκεται μόνο στις σχολές μας! Το Practice Plan ακολουθεί τα επίπεδα του κάθε είδους χορού και περιλαμβάνει ασκήσεις για το καθένα ξεχωριστά, αλλά και για τον κάθε χορό ξεχωριστά!!! Είναι ένας πλήρης οδηγός εξάσκησης, που οι μαθητές όλων των σχολών Apollon Dance Studio, έχουν στην διάθεσή τους, εντελώς Δωρεάν!!!

Η καθημερινή χορευτική εξάσκηση αποτελεί κομμάτι της ζωής κάθε χορευτή. Ο καθένας μπορεί να το κάνει για της προσωπική του εξέλιξη και την ανάπτυξη της προωπικής εξέλιξης, για να αφομοιώσει την κινησιολογία και την τεχνική μίας χορογραφίας που έχει να παρουσιάσει, ή για να προετοιμαστεί για την εξεταστική περίοδο!!!

Μέσα στο Practice Plan, ο κάθε μαθητής μπορεί να βρει απαντήσεις σε απορίες για τα βήματα, αλλά και οδηγίες, όχι μόνο για την τεχνική και τους βηματισμούς των χορών που διδάσκεται, αλλά και για τον τρόπο που θα πρέπει να εξασκηθεί σε μία χορογραφία παρουσίασης, ή σε μία διαγωνιστική χορογραφία! Τα πολιτισμικά στοιχεία που αφορούν την καταγωγή του κάθε χορού, αλλά και η ιστορία του, δίνει γνώσεις που βοηθούν στην κατανόηση των κινήσεων και φυσικά, οι μαθητές μας έχουν την τιμή να τις πάρουν άμεσα!!!

Πού θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το Practice Plan;;;
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να απευθυνθούμε στην σχολή χορού Apollon που φοιτούμε και να κλείσουμε μία ώρα για εξάσκηση εκεί!!!


Οι σχολές χορού Apollon πρωτοπορούν
και υποδέχονται τα πιο λαμπερά αστέρια, εσάς!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου