Google+

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Tropical Night 2014 - Cha Cha!


Κάθε χρονιά το Tropical Night δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και να μας αφήνει με τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις!

Μια βραδιά υπερθέαμα όπου ο χορός αποτελεί πρωταρχικό συστατικό και οι αγαπημένοι μας μαθητές και δάσκαλοι μας κρατούν συντροφιά με τις καταπληκτικές τους χορογραφίες!!!

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσουμε, η Ιωάννα και ο Βασίλης κάνουν μια δυναμική, εκρηκτική έναρξη στην επίσημη, καλοκαιρινή δεξίωση μας και μας εντυπωσιάζουν με τον χορό του φλερτ...

Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά στην παιχνιδιάρικη και άκρως εντυπωσιακή Cha Cha χορογραφία που μας χάρισαν!!!


Μια χορογραφία που μας ξεσήκωσε και έκανε την καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατή με το κέφι και την ζωντάνια της!!!


Απαραίτητο συστατικό στοιχείο για την ερμηνεία μιας χορογραφίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από την μουσική επιλογή! Ο Enrique Iglesias δεν παύει να μας παρασύρει κάθε φορά με τις καλλιτεχνικές του επιτυχίες! Στην χορευτική ερμηνεία που παρακολουθήσαμε, το κομμάτι δεν είναι άλλο από το "Not in love" που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία!

Το Cha Cha αποτελεί έναν από τους δημοφιλείς λατινοαμερικάνους χορούς!!! Κατάγεται από την Κούβα αν και η ανάπτυξη του έγινε στις Η.Π.Α μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχοντας επιρροές από το Mambo και το Swing και... μέσα από τις απότομες, κοφτές κινήσεις που αποτελείται, είναι ο χορός που κάθε φορά θα μας ξεσηκώσει και θα μας παρασύρει με τον ρυθμό του!

Πρωταρχικό ρόλο των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων των σχολών μας κατέχουν, φυσικά η διασκέδαση, και κυρίως η χορευτική εξέλιξη και πρόοδος!

Μέσω των χορογραφιών οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στους χορούς της επιλογής τους καθώς και να αποκτήσουν πιο εμπεριστατωμένη και πλήρη γνώση που θα τους εξασφαλίσει μια ανοδική χορευτική πορεία!!! Το θέαμα που μας χαρίζουν...;;; Μοναδικό!!!

Οι προετοιμασίες μας για το Tropical Night 2016 έχουν ήδη ξεκινήσει!!!
Μαθητές και δάσκαλοι προετοιμάζονται καθημερινά για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά κι εμείς περιμένουμε με αγωνία τις χορευτικές τους ερμηνείες που θα φτάσουν την βραδιά μας στα ύψη!!! Φυσικά, ο Ημιεπαγγελματικός Διαγωνισμός Χορού υπόσχεται να κλέψει την παράσταση και τα ζευγάρια μας ετοιμάζονται να κάνουν την τροπική βραδιά μας, εκρηκτική!!!


Το Tropical Night 2016...
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τις Επίσημες 
Εκδηλώσεις των σχολών χορού Apollon!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές, 
η Γλυκερία και ο Γιάννης, μας 
διηγούνται  την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!
Μάθετε περισσότερα 
για τα Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου