Google+

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Al Pacino - Scent of a Woman

Tango! Ο χορός του Al Pacino που δημιούργησε την πιο όμορφη ανάμνηση!!!

Το Άρωμα γυναίκας είναι μία ταινία, πού όσοι έχουν παρακολουθήσει, μιλούν ακόμη για τον χορό της φωτιάς που ερμήνευσε ο αγαπημένος ηθοποιός!!

Το κομμάτι που τον συνοδεύει είναι από το soundtrack της ταινίας, το "Por una cabeza" από τους Tango Project. Το μουσικό κομμάτι αποτελεί σύνθεση του Carlos Gardel και του Alfredo le Pera από το 1935!

Αποτελεί έμπνευση για πολλούς νέους καλλιτέχνες, αφού διασκευάζεται από το 1997, έως και σήμερα! Έχει ακουστεί σε ταινίες από το 1992, στο “Άρωμα γυναίκας”, έως και το 2009! Μερικές από αυτές είναι: “Frida”, “All king's men”, “Schindler's list”.

Al Pacino - Scent of a Woman
Tango

Αποτελεί έναν εκπληκτικό και δημοφιλή ρυθμό Αργεντίνικου Τανγκό, όπου ο Al Pacino φαίνεται να έχει ακολουθήσει και στην χορογραφία του! Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι οι γρήγορες, κοφτές και πανέμορφα συνδυασμένες με τις εναλλαγές του ρυθμού, κινήσεις!!!

Το Αργεντίνικο Τανγκό κατάγεται από το Buenos Aires και διέδωσε σταδιακά τον αέρα της Αργεντινής σε όλο τον κόσμο!


Ξεκίνησε από χορός των μεταναστών στο Buenos Aires, ο οποίος μπαίνοντας στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας, πήρε την σημερινή του μορφή! Πέρασε από αρκετά στάδια ωρίμανσης και εξέλιξης, κατά τα οποία διαφοροποιήθηκε και μουσικά, αλλά και χορευτικά!  

Όποιον “οδηγό εξόδου” και να διαβάσουμε, κάπου θα βρούμε να διοργανώνεται μία “Milonga”, δηλαδή, μία βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο! Εκεί, μπορούμε να απολαύσουμε όλη την μαγεία της φιλοσοφίας και της παράδοσης του Αργεντίνικου χορού, που παραμένει ζωντανή και αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα! Η Milonga, εκτός από ονομασία εκδήλωσης χορού για το Αργεντίνικο Τανγκό, αποτελεί και είδος του! Πρόκειται για έναν παιχνιδιάρικο χορό, που ακολουθεί ζωηρή μελωδία και οι κινήσεις του είναι γρήγορες και συνεχόμενες!
 
Στις σχολές χορού Apollon Dance Studio, σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε όλα τα είδη Αργεντίνικου Τανγκό και να νιώσετε την μαγεία από την συμετοχή σε μία βραδιά Αργεντίνικου Τανγκό!!

Από το πρώτο κιόλας μάθημα, θα νιώσετε τα δυνατά συναισθήματα χορεύοντας Tango Salon, ή μία ζωηρή και παιχνιδιάρικη Milonga! Θα έχετε την ευκαιρία να στροβιλιστείτε με ένα Tango Waltz, ή να αφήσετε την φαντασία να σας “διευθύνει” σε ένα ελεύθερο Nuevo Tango!!


Δείτε επίσης: 
 
Ξέρατε ότι...
Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Λίγα λόγια για τον χορό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου