Google+

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Take The Lead

Αγαπημένο Tango από την ταινία Take the lead!!!
Μία από τις χορευτικές σκηνές της μεγάλης οθόνης μας κάνει να... “Νιώσουμε το ρυθμό” και να αγαπήσουμε τον χορό!!!

Ένα απολαυστικό Tango από τον αγαπημένο Antonio Banderas, που θέλει να ανοίξει τις προοπτικές των νεαρών μαθητών του όσον αφορά τον χορό! Κάτι που φαίνεται να καταφέρνει, καθώς και το κοινό έμεινε προσηλωμένο από την χορογραφία του!

Μία από τις νεότερες ταινίες, αφιερωμένες στην τέχνη του χορού, που αξίζει να παρακολουθήσουμε!


   
Antonio Banderas - Take the Lead - Tango scene
Ο Antonio Banderas υποδύεται έναν δάσκαλο ballroom, ο οποίος προσφέρεται να διδάξει χορό στους ατίθασους μαθητές ενός σχολείου. Για αυτούς, κάθε τι άλλο από τους Μοντέρνους χορούς, είναι κάτι που δεν τους ενδιαφέρει!

Η συγκεκριμένη σκηνή, όπου χορεύει με μία από τις μαθήτριες της σχολής του, φαίνεται να προκαλεί την πρώτη σπίθα στα μάτια των νεαρών! Το εντυπωσιακό τραγούδι, δεν είναι άλλο από την μεγάλη επιτυχία της Veronica Verdier, "Asi se baila el Tango", που την έκανε διάσημη το 2006! Ένα μουσικό κομμάτι που ενθουσιάζει και συνεχίζει να είναι αγαπητό μέχρι και σήμερα!!! Πως θα μπορούσαν οι νεαροί να αντισταθούν στην γοητεία του καβαλιέρου, αλλά και οι ντάμες, στην εκθαμβωτική παρουσία της μαθήτριας! Τα μαθήματα των Ευρωπαϊκών και Latin χορών, ξεκινούν!

Ο Pierre (Antonio Banderas), όμως φαίνεται να δέχεται κι άλλες, συνεχόμενες προκλήσεις από τους καινούριους μαθητές του! Σημάδια όπως ανυπακοή, έλλειψη αυτοσυγκράτησης και ανασφάλειας, κάνουν εμφανή την αρνητικότητα για τον χορό! Με κίνητρο τη νίκη σε έναν διαγωνισμό χορού, προσπαθεί να δέσει την ομάδα και να την οδηγήσει στην γνώση και την αγάπη για τον χορό!

Η ταινία συνδυάζει και προβάλλει διαφορετικά είδη χορού, κάτι που δείχνει και την δυνατότητα ενασχόλησης με όσα επιθυμούμε! Φαίνονται ξεκάθαρα σε όλη της την διάρκεια, τα οφέλη του χορού για κάποιον! Φαίνεται η δυνατότητα να συνδυαστούν τα είδη χορών, η συγγένεια μεταξύ τους, αλλά και τα στοιχεία τους, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν θετικά για περισσότερα από 1, ή 2 είδη!!!

Στις σχολές χορού Apollon Dance Studio, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε όποιο είδος χορού επιθυμείτε, αφού διδάσκονται όλες οι κατηγορίες χορών! Argentine Tango, Ευρωπαϊκοί, Latin, Κουβανέζικοι, Μοντέρνο, Oriental, Ελληνικοί Παραδοσιακοί και Λαϊκοί χοροί, που συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά και με τα ξεχωριστά προγράμματα εκγύμνασης μέσω του χορού, όπως το Fun Play Dance και το χορευτικό Streaching!!!

Τα προγράμματα που δίνεται η ευκαιρία να επιλέξει ο καθένας, είναι πάντα ανάλογα με το χορευτικό επίπεδο που επιθυμεί κάποιος να φτάσει, ή ακόμα και να ασχοληθεί ερασιτεχνικά, ή επαγγελματικά με το χορό!

Η εξέλιξή τους; Άμεση!!!!!!
Η επιτυχία; Σίγουρη!!!!!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για
την δύναμη του χορού!
Πως θα ήταν η ζωή χωρίς χορό;
Διαβάστε το άρθρο...
Μάθετε περισσότερα για τις
διδαχές του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου