Google+

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Shall We Dance Movie Clip

Τάνγκο, ο χορός του πάθους στην μεγάλη οθόνη!!!

Ο χορός της φωτιάς ερμηνευμένος από τους αγαπημένους αστέρες του Holywood, Richard Gere και Jennifer Lopez!

Shall We Dance-Movie Clip

Tango scene
Το κομμάτι που συνοδεύει τον χορό, είναι το αγαπημένο "Santa Maria" των Gotan Project, που ανήκει στην χορευτική κατηγορία Nuevo του Αργεντίνικου Τανγκό.

Οι Gotan Project αποτελούν ένα αγαπημένο μουσικό συγκρότημα που διατηρεί το άκουσμα του Τανγκό θεμιτό για τις νέες γενιές! Πολλά από τα μουσικά τους κομμάτια χρησιμοποιούνται σε soundtracks ταινιών, όπως στο “Shall we dance?”, αλλά και τηλεοπτικές σειρές, όπως το “Sex and the city” και το “Nip/Tuck”!

Η ταινία δείχνει έναν άνθρωπο που φαίνεται να αναζητάει κάτι παραπάνω στη ζωή του! Κάθε βράδυ, γυρίζοντας στο σπίτι, στέκεται και κοιτάζει μία εντυπωσιακή γυναίκα σε μία σχολή χορού. Αποφασίζει να ξεκινήσει μαθήματα, με σκοπό να την γνωρίσει, όμως μέσα από αυτά, ερωτεύεται και τον χορό!!!


Μέσα από την προσπάθεια να κατανοήσει τον ίδιο του τον εαυτό και την αναζήτηση της σπίθας που χρειαζόταν για να ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του για την ζωή και την οικογένειά του, δένεται ολοένα και περισσότερο με την δραστηριότητα του χορού!

Μία ταινία που μας ταξιδεύει στον κόσμο των Latin και των Ευρωπαϊκών χορών και μας αποδεικνύει πως ο χορός αποτελεί μία τέχνη για όλους! Στις σχολές χορού Apollon υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες και για κάθε χορευτικό επίπεδο!!!

Επίσης, σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε τον χορό και να τον “ερωτευτείτε”, όπως ο Richard Gere, κάνοντας το πρώτο σας, ολιγόλεπτο μάθημα Εντελώς Δωρεάν!!!!!!!!!
 
Ο χορός μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε τις δυνατότητές μας και να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για την σημασία της
χορογραφίας στην χορευτική εξέλιξη!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη καιτα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου