Google+

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς μας βοηθάει ο χορός στην καθημερινότητά μας;


  Ο χορός είναι η εκφραστική κίνηση της ψυχής μας! Είναι το καταφύγιό της όπου μπορεί να ξεδιπλώσει τη φαντασία της, να εκτονωθεί και να δημιουργήσει! Υποστηρίζει την ολοκλήρωση των συναισθημάτων! Βοηθά στην διάπλαση νέων τρόπων αντιμετώπισης καταστάσεων κι εξελίσσει τα όρια ελευθερίας! Είναι σαν μία καθημερινή άσκηση που βελτιώνει την κατανόηση του δεσμού μεταξύ σώματος, σκέψης και πνεύματος, αυξάνεται η αυτοεκτίμηση και η αυτονομία του ατόμου και προσαρμόζεται ευκολότερα στο περιβάλλον!
  Βιώνουμε συναισθήματα πρωτόγνωρα που μας είναι αδύνατο να περιγράψουμε με λέξεις! Η κίνηση μπορεί να αποτελεί ένδειξη ασυνείδητης διαδικασίας κι η υπεροχή σε αυτό είναι πως με αυτόν τον τρόπο πολλές φορές γινόμαστε καλύτερα αντιληπτοί από τους άλλους!
  Σε κάθε σημείο της ζωής η ψυχή προωθεί τα συναισθήματα και τα εκφράζει μέσα από την κίνηση του σώματος και τον χορό. Ο κάθε ένας έχει και διαφορετική ταυτότητα ανάλογα με την αντίληψη της ψυχής και αυτό τον κάνει το καλύτερο φάρμακο για να βγούμε καθημερινότητας μας!!!
  

Σχολές χορού Apollon Dance Studio
Βήμα βήμα προς την επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου