Google+

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Apollon Αγίων Αναργύρων!!!


Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί συνεχίζονται μας και... αυτή τη φορά... το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα μας περιμένει στην γενέτειρα των σχολών μας!!!!

Σάββατο, Χριστούγεννα και παιδικά χαμόγελα!!!
Ο καλύτερος συνδυασμός για να βιώσουμε την μαγεία των πιο όμορφων ημερών του χρόνου! Μαζί με τους λιλιπούτειους χορευτές μας, μικροί και μεγάλοι, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε μαζί το πιο χριστουγεννιάτικο απόγευμα! Ο χορός και το παιχνίδι έχουν την τιμητική τους και... με την πιο εορταστική διάθεση μας φοράμε στην αγαπημένη μας σχολή τα χριστουγεννιάτικα της και... ντύνουμε το καταπράσινο έλατε με τα πιο λαμπερά και κόκκινα στολίδια μας!!! Φυσικά, το πιο λαμπερό άστρο περιμένει να μπει στο πιο ψηλό σημείο και να φωτίζει τον χορό και τη διασκέδαση μας!!!!!!

Ο αγαπημένος μας Frank Sinatra μας τραγουδάει το "Let it Snow" και με το πιο χριστουγεννιάτικο Foxtrot διασκεδάζουμε με τον παιχνιδιάρικο χορό! "All i want for Christmas is you"  μας λέει η Mariah Carrey και με τον ρυθμό του ξέφρενου Rock 'n' roll περνάμε τα πιο διασκεδαστικά Χριστούγεννα που έγιναν ποτέ!!! Και όλα αυτά... με την ζωντάνια και το κέφι των λιλιπούτειων χορευτών μας!!!!

Το Σάββατο έφτασε και... στις 18:00 το απόγευμα δίνουμε ραντεβού στη σχολή των Αγίων Αναργύρων, για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε, μικροί και μεγάλοι, τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για το
Savoir Vivre του Χορού!

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό
της σχολής των Αγίων Αναργύρων!
Μάθετε περισσότερα για τα Εβδομαδιαία
Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου