Google+

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Tropical Night 2016 - Οι Μεγάλοι Νικητές!!!


Η λαμπερή Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας ολοκληρώθηκε με Μεγάλη Επιτυχία!!!
Όμορφες παρουσίες με λαμπερά χαμόγελα πλημμύρισαν την αίθουσα και η
διασκέδαση ξεκίνησε με τραγούδι και φυσικά... ΧΟΡΟ!!!

Ο Ημιεπαγγελματικός Διαγωνισμός Χορού του Tropical Night 2016 μας συνεπήρε και τα χορευτικά μας ζευγάρια μας κατέπληξαν με τις μοναδικές τους χορογραφίες!!!

Ποιες ήταν όμως οι Διαγωνιστικές Κατηγορίες όπου οι χορευτές μας διαγωνίστηκαν
 χαρίζοντας μας ένα μοναδικό υπερθέαμα;;;;

Η βραδιά μας άνοιξε με ένα ερωτικό Αργεντίνικο Tango Nuevo και... οι διαγωνιζόμενοι μας γέμισαν με τα όμορφα συναισθήματα που μας χαρίζει ο χορός κάνοντας την φαντασία μας να πλανάται στα στενά σοκάκια του Buenos Aires.

Την σκυτάλη του χορευτικού μας Διαγωνισμού παρέλαβε επάξια η επόμενη Διαγωνιστική Χορογραφία που περιείχε στοιχεία όχι από έναν, αλλά από πολλά είδη χορών!!! Οι χορευτές μας με την Show χορευτική τους ερμηνεία κατέπληξαν κριτές και θεατές και έφτασαν την λαμπερή εκδήλωση μας στα ύψη αφήνοντας μας με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Πώς διαμορφώθηκαν όμως τα αποτελέσματα του Ημιεπαγγελματικού Χορευτικού Διαγωνισμού;;;
Ποιοι ήταν οι διαγωνιζόμενοι κέρδισαν τα βλέμματα και διεκδίκησαν τα πλούσια Δώρα των σχολών μας;;;

Ας δούμε τα αποτελέσματα...

Διαγωνιστική Κατηγορία - Αργεντίνικο Tango

Την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο διεκδίκησαν η Βασιλική και η Γεωργία, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας την συμμετοχή της στην Ομαδική Χορογραφία της Βραδιάς Προσκεκλημένων!!!

Στην 2η θέση και το Αργυρό Μετάλλιο βρέθηκε η Κατερίνα και η Βάσω, από τη σχολή του Ιλίου, κερδίζοντας μια Ιδιωτική Χορογραφία με το αγαπημένο της πρόσωπο!!!

Την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο κέρδισαν η Κατερίνα και ο Τρύφωνας, από τη σχολή των Αγίων Αναργύρων, κερδίζοντας το Μεγάλο Χορευτικό Έπαθλο του διαγωνισμού και... ένα Τριήμερο ταξίδι στην πανέμορφη Άνδρο!!!


Διαγωνιστική Κατηγορία - Show

Την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο της Show διαγωνιστικής μας κατηγορίας διεκδίκησαν η Φανή και η Γεωργία, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας την συμμετοχή της στην Ομαδική Χορογραφία της Βραδιάς Προσκεκλημένων!!!
Την 2η θέση και το Αργυρό Μετάλλιο κέρδισαν η Αλεξάνδρα και ο Γιώργος, από τη σχολή των Αγίων Αναργύρων, κερδίζοντας μια Ιδιωτική Χορογραφία με το αγαπημένο της πρόσωπο!!!

Την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο του θεαματικού Show κέρδισαν επάξια η Θεοδοσία και ο Βασίλης, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας το Μεγάλο Έπαθλο και τις καλοκαιρινές της διακοπές για τρεις μέρες στην μαγική Άνδρο!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους
που με την προσπάθεια, τον ζήλο και την αγάπη τους για τον χορό έλαμψαν για ακόμη μια φορά χαρίζοντας μας ένα υπέροχο θέαμα και μας άφησαν με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τις Επίσημες 
Εκδηλώσεις των σχολών χορού Apollon!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές, 
η Γλυκερία και ο Γιάννης, μας 
διηγούνται  την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!
Μάθετε περισσότερα 
για τα Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου