Google+

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Tropical Night 2015 - Διαγωνιστική Χορογραφία - Cha Cha!


Μία από τις επίσημες δεξιώσεις χορού, στις σχολές χορού Apollon, μας δίνει και την ευκαιρία να αποκτήσουμε την εμπειρία ενός χορευτικού διαγωνισμού!

Στο Tropical Night 2015, ανέβηκαν στην πίστα μαθητές και δάσκαλοι, που έκλεψαν τις εντυπώσεις της βραδιάς και το κοινό δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει τους νικητές!!!


Πάμε να απολαύσουμε την Διαγωνιστική κατηγορία Cha cha!!!

Χορογραφίες γεμάτες ζωντάνια, νάζι και παιχνίδι, όπως ταιριάζει στον χορό του
φλερτ!!! Όλα τα ζευγάρια μετέφεραν θετική διάθεση και οι εκφράσεις τους ήταν μοναδικές!!!

Μία διαγωνιστική χορογραφία, μπορεί να μας εξελίξει αρκετά γρήγορα και να μας διδάξει τεχνική σε παραπάνω από έναν χορό! Μέσα από τον αθλητικό χορό, μαθαίνουμε το σώμα μας, πώς να χρησιμοποιούμε το κάθε μέρος ξεχωριστά, και αυτό μας οδηγεί στο να αναπτύξουμε και ένα πιο προσωπικό στυλ στον χορό!

Στο Tropical Night, οι μαθητές που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι, έχουν την καθοδήγηση του δασκάλου τους. Ένας ημιεπαγγελματικός διαγωνισμός χορού, που δίνει την δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν και να συνεργαστούν με έναν επαγγελματία, που θα τους διδάξει στην πράξη και άμεσα, όσα χρειάζονται για να εξασκηθούν και να αναπτύξουν την δεξιότητά τους!

Όλοι ακολουθούν πάντα, τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και τον σεβασμό που αντικατοπτρίζει τις πιο παλαιές συνήθειες του χορού. Μία εθιμοτυπία που, σε αυτή την περίπτωση, δείχνει ευγενή άμιλλα και συναγωνισμό!

Πέρα από τον διαγωνισμό χορού, όλοι οι μαθητές παρουσιάζουν χορογραφίες ιδιωτικές και ομαδικές, ανάλογες με το χορευτικό επίπεδο που έχουν ολοκληρώσει. Φυσικά, οι σχολές χορού Apollon, τους βραβεύουν και τους επαινούν! Η εκδήλωση παίρνει μία άκρως επίσημη μορφή και μετατρέπεται σε κοινωνική δεξίωση, όπου μαθητές, δάσκαλοι και φίλοι, απολαμβάνουν μία βραδιά γεμάτη λάμψη, ομορφιά και τον θαυμασμό που αρμόζει στην τέχνη του χορού!

Όλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να ακολουθήσουν νέους βηματισμούς και κινήσεις, απλώς, με το να συμμετέχουν στον χορό!!! Σε κάθε εκδήλωση, από τα εβδομαδιαία θεματικά πάρτι, μέχρι τις δεξιώσεις χορού, Trophy Ball και Tropical, όλοι οι μαθητές ακολουθούν την εθιμοτυπία του χορού και την μεταδίδουν και στους καλεσμένους. Κάτι που αξίζει τον θαυμασμό μας και μας κάνει περήφανους καθημερινά! Η αγάπη όλων για τον χορό, φαίνεται μέσα από την κοινωνικότητα και την προθυμία όλων να καθοδηγήσουν έναν καινούριο μαθητή, ή έναν φίλο, επάνω στην πίστα! Έτσι, τα parties που γίνονται στα διαλείμματα από την παρουσίαση των χορογραφιών, σε κάθε δεξίωση, γεμίζουν με χαμόγελα και ανθρώπους που διασκεδάζουν με την ψυχή τους! Οι μαθητές που πρόκειται να παρουσιάσουν κάποια χορογραφία, “προθερμένονται” και δοκιμάζουν το πάτωμα με τον πιο ευχάριστο τρόπο!!!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μόλις είδαμε!!! Μαθητές και δασκάλους, να απολαμβάνουν τον χορό τους και να διασκεδάζουν μέσα σε έναν διαγωνισμό γεμάτο αίγλη!!!

 

Συγχαρητήρια σε όλους!!!
 
Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!
Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου