Google+

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Tropical Night 2016 - Πρόβες Generale!

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει και η αγωνία κορυφώνεται!!!
Όλοι αναμένουμε με χαρά να απολαύσουμε τις μοναδικές χορογραφίες μαθητών και δασκάλων!!!
Πριν από κάθε μεγάλη πρεμιέρα και παρουσίαση, προηγείται η τελική πρόβα!


Οι προβολείς ανάβουν και όλοι οι χορευτές είναι έτοιμοι να φορέσουν τα εντυπωσιακά τους, χορευτικά κοστούμια!!! Πριν τους υποδεχθεί το κοινό τους με θέρμη, θα χορέψουν μία τελευταία φορά μπροστά στο κοινό των συμμαθητών και των δασκάλων τους!!!

Πρόγραμμα τελικών προβών ανά σχολή
  • Σχολή Μεταμόρφωσης και Νέας Φιλαδέλφειας: Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 20:00, στην σχολή της Μεταμόρφωσης.
  • Σχολή Ιλίου και Πετρούπολης: Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 20.00, στην σχολή του Ιλίου.

Η γενική πρόβα, δίνει την ευκαιρία στους μαθητές που χορεύουν μπροστά σε κοινό για

πρώτη φορά, να πάρουν μία πρώτη εμπειρία από την παρουσίαση μίας χορογραφίας. Μαζί με τους μαθητές που έχουν χορέψει μπροστά σε κοινό ξανά, εξασκούνται σε κάτι νέο που έχουν διδαχθεί, σύμφωνα με την ροή της μεγάλης βραδιάς!

Οι χορογραφίες παρουσιάζονται με την σειρά και επαναλαμβάνονται, έτσι ώστε να συνηθίσουν οι μαθητές την ροή της χορογραφίας χωρίς παύσεις, από την παρουσίασή τους στο κοινό, μέχρι και την στιγμή της βράβευσης τους, έπειτα από την ολοκλήρωση της χορογραφίας.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της πρόβας Generale, είναι και η δοκιμή των χορευτικών ρούχων πάνω στην κίνηση, αλλά και η αλλαγή τους για μία άλλη χορογραφία! Οι μαθητές μαθαίνουν να εκμεταλλεύονται τον χρόνο που τους δίνεται, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν στην επίσημη βραδιά καμία δυσκολία!

Η πρόβα Generale αποτελεί ένα ξεχωριστό χορευτικό μάθημα, αλλά και μία μοναδική εμπειρία, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!!!

Οι δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon, δίνουν σε όλους χρήσιμες συμβουλές, που αφορούν την χορευτική εμφάνιση, τον χρόνο προετοιμασίας και αλλαγής, αλλά και τα σημεία του χώρου, όπου θα παρουσιαστούν οι χορογραφίες. Φυσικά, στην επίσημη βραδιά, βρίσκονται πάντοτε δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν!

Το κοινό αγκαλιάζει με την αγάπη του όλες τις χορευτικές παρουσιάσεις και οι μαθητές των σχολών μας, μας κάνουν περήφανους και μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά!!! Η εξωτική βραδιά Tropical Night 2016, μας περιμένει και υπόσχεται να μας αφήσει υπέροχες χορευτικές αναμνήσεις!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!
Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου