Google+

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστροφή στα θρανία!!!

Το κουδούνι χτύπησε και μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών, έφτασε η στιγμή για να... Επιστρέψουμε στα θρανία!!!! Οι σχολικές τάξεις ανοίγουν και το νέο εκπαιδευτικό, αλλά και χορευτικό μας έτος ξεκινά!!!

Οι μικροί αλλά και νεαροί μαθητές των σχολών μας ξεκινούν μια νέα χρονιά βαδίζοντας στα μονοπάτια της νέας γνώσης, των νέων εμπειριών, της διασκέδασης και φυσικά... του χορού!!! 

Έτσι λοιπόν, οι σχολές μας έχουν ετοιμάσει ένα όμορφο χορευτικό ταξίδι που θα συνεπάρει μικρούς, αλλά και μεγάλους!!! Φανταστικά χρώματα, μοναδικές γεύσεις, ζωγραφιές, γρίφοι, πειρατές, τραγούδι... είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που απολαύσαμε στην προηγούμενη χορευτική μας χρονιά αφήνοντας μας με τις ομορφότερες αναμνήσεις!!!


Φέτος, είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε ακόμα πιο πολύ και να γίνουμε κι εμείς μαζί τους, πάλι παιδιά, κρατώντας ανεξίτηλη την παιδική τους ηλικία!!!

Τα παιδιά είναι το μέλλον...
Και αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για τις σχολές μας! Έτσι κι εμείς, ετοιμάσαμε τα πιο διασκεδαστικά Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ, εξαιρετικά αφιερωμένα στους λιλιπούτειους χορευτές μας, για να κάνουμε την χρονιά μας άκρως διασκεδαστική, κάνοντας μαζί ένα δυνατό ξεκίνημα στην νέα χορευτική μας χρονιά!!!
Με τις αγαπημένες μας καλλιτεχνικές εμπνεύσεις είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες ζωγραφιές και να χορέψουμε στους πιο διασκεδαστικούς ρυθμούς με την συντροφιά του μπαμπά και της μαμάς!!! Με τις αγαπημένες μας Fun - Play - Dance χορογραφίες κάνουμε την πιο διασκεδαστική γυμναστική και παράλληλα γράφουμε λέξεις με.... το σώμα μας και το Χορευτικό Αλφάβητο μας!!! Όλοι μαζί θα στολίσουμε τις αγαπημένες μας σχολές στα γιορτινά τους, και τα Χριστούγεννα αλλά και τις απόκριες και... θα λάβουμε τα πιο ξεχωριστά δωράκια!!!! Οι πιο θεαματικές Χορευτικές Εκδηλώσεις έρχονται και... στο Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού ξεσηκώνουμε τους πάντες με την καταπληκτική, παιχνιδιάρικη εμφάνιση μας στον ρυθμό του Mambo!!! Mε την δασκάλα μας χορεύουμε την πιο ξεχωριστή χορογραφία με τους συγγενείς μας να μας θαυμάζουν κατά τη διάρκεια του Trophy Ball και Tropical Night 2018!

Η νέα χρονιά μας υπόσχεται πολλές και άκρως διασκεδαστικές εκπλήξεις!!!
Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς τα χορευτικά μαθήματα μας και να υποδεχθούμε την νέα χρονιά με ατελείωτο χορό και διασκέδαση!!!

Ευχόμαστε ολόψυχα...
Καλή σχολική και χορευτική χρονιά σε όλους και...
Καλή Πρόοδο!!!


Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου