Google+

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η Διασκέδαση μας ξεκινά με... Welcome Back Pizza Party!


Τι γίνεται όταν η απόλαυση, η καλή παρέα και η διασκέδαση συναντούν τον χορό;;;

Welcome Back
Pizza Party!!!

Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Πάρτυ ξεκινούν και... την δυναμική εκκίνηση τους δίνει η βραδιά που όλοι αγαπήσαμε!!!

Οι πιο απολαυστικές γεύσεις από την αγαπημένη μας πίτσα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, δίνουν το παρόν και συνοδεύουν άψογα τον χορό και τη διασκέδαση μας!!!

Το αγαπημένο μας φαγητό... ΧΟΡΕΥΕΙ!!!!
Το ξεχωριστό έδεσμα, όπου μικροί και μεγάλοι λατρεύουν, έρχεται και απογειώνει το βράδυ της Παρασκευής μας! Τροφές όπως η αγαπημένη μας πίτσα, έχουν αναφερθεί ακόμα και στην νεολιθική εποχή. Οι αρχαίοι Έλληνες, είχαν δημιουργήσει ένα στρογγυλό, επίπεδο ψωμί, το οποίο ονομαζόταν "πλακούς", στο οποίο έδιναν γεύση προσθέτοντας βότανα, κρεμμύδι και σκόρδο. Στον 6ο αιώνα, οι Πέρσες στρατιώτες έψηναν ένα επίπεδο, στρογγυλό ψωμί επάνω στις ασπίδες τους με τυρί και χουρμάδες.

Με το πέρασμα των χρόνων, το απολαυστικό αυτό έδεσμα διαδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελεί μέχρι και σήμερα την αγαπημένη λιχουδιά όλων! Για εμάς, αποτελεί το μυστικό συστατικό στην συνταγή της διασκέδασης μας συνοδεύοντας άψογα την δυναμική εκκίνηση της νέας χορευτικής μας χρονιάς!!!


Η μεγάλη στιγμή, που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!

Η σχολή του Ιλίου ανοίγει τις πόρτες της και μας υποδέχεται την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 για να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί στο πρώτο πάρτυ της χρονιάς!!!

Η αγαπημένη μας βραδιά έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές απολαύσεις και... κυρίως... χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης!!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε περισσότερα για τους Χορούς
που μπορείτε να μάθετε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου