Google+

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2017 - 2018... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!


Γεμάτοι ενθουσιασμό, κέφι και ενέργεια είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την αρχή της νέας χορευτικής μας χρονιάς, ακόμα πιο δυναμική!

Το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018 ξεκινά και υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού, όντας μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις των σχολών μας, χωρίζεται σε τρία μέρη:

Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου όπου οι μαθητές των σχολών μας χορεύουν και συναγωνίζονται τα υπόλοιπα χορευτικά ζευγάρια στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε.

Το δεύτερο μέρος, στην περίοδο των αποκριών, του Fun Carnival Dancing, όπου αποτελείται από μια σειρά από Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ με πρωταρχικό σκοπό;;; Φυσικά τη διασκέδαση!!! Όλοι μαζί ξεφαντώνουμε με τους αγαπημένους μας αποκριάτικους ρυθμούς και η κάθε χορευτική ομάδα συναγωνίζεται με τις υπόλοιπες, παρουσιάζοντας μια αποκριάτικη χορογραφία ανάλογη με το θέμα της εκάστοτε βραδιάς!

Και το τελευταίο, και μεγαλύτερο μέρος που αποτελεί και το θεαματικό φινάλε του Χορευτικού μας Διαγωνισμού, τον Απρίλιο... Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!! Η μεγάλη βραδιά όπου θα φανεί και... ποια είναι η σχολή που θα κατακτήσει το Κύπελλο της Νίκης!!!

Η διασκέδαση και χορευτική πρόοδος έχουν τον πρωταρχικό ρόλο και... έφτασε η στιγμή να μάθουμε...


Ποιες είναι οι Διαγωνιστικές Κατηγορίες της νέας χορευτικής μας χρονιάς;;;

One Dance - Foxtrot:
Με καταγωγή από την Αμερική και με το παιχνιδιάρικο αλλά και καμαρωτό στυλ του, το "κλειδί των χορών" και ο πρώτος των Ευρωπαϊκών Χορών, έρχεται στο πρώτο μέρος του χορευτικού μας Διαγωνισμού και υπόσχεται να μας παρασύρει με τις απαλές του φιγούρες! 

One Dance - Cha Cha:
Ο χορός του φλερτ δίνει το παρόν και υπόσχεται να κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, με τις γεμάτες νάζι και παιχνίδι φιγούρες του! Με καταγωγή από την Κούβα και... με τις έντονες και κοφτές φιγούρες που αποτελείται, είναι ο χορός που θα μας κάνει να χορεύουμε κι εμείς στο άκουσμα του!

Ομαδική Χορογραφία - All Dancers - Show Latin:
Οι ομάδες των σχολών μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την βραδιά μας και... αυτή τη φορά, με μια Show Latin εμφάνιση ετοιμάζονται να τραβήξουν τα βλέμματα κριτών και θεατών. Άραγε, ποιο θα είναι το χορευτικό mix που θα φτάσει στην πρώτη θέση του βάθρου;;; Ας κερδίσει ο καλύτερος!!!

Το ζητήσατε... το πραγματοποιήσαμε!!!
Αυτή τη χρονιά, είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε ακόμα περισσότερο
με μια μοναδική έκπληξη...

Ο χορευτικός μας Διαγωνισμός συνεχίζεται με Νέες Διαγωνιστικές Κατηγορίες που θα μας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές κεφιού και διασκέδασης!!!!

Solo Greek - Ζεϊμπέκικο:
Ο χορός της παραγγελιάς και της ψυχής κάνει το ντεμπούτο του παρασύροντας μας κάθε φορά στο άκουσμα του! Ο αγαπημένος μας Λαϊκός χορός κατάγεται από την πόλη των Ζεϊμπέκων της Μικράς Ασίας και στην αρχαιότητα εθεωρείτο πολεμικός, αντρικός χορός!!! Στο πρώτο μέρος του χορευτικού μας Διαγωνισμού, είμαστε σίγουροι ότι θα τον απολαύσουμε σε μοναδικές ερμηνείες που θα μας κάνουν να τον αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ!

Solo Oriental:
Ερχόμενος από τα βάθη της ανατολής, ο χορός της κοιλιάς, με τις θελκτικές και άκρως αισθησιακές φιγούρες, θα μας παρασύρει σε μέρη μαγικά! Άραγε, ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι που θα μας σαγηνέψουν με την μοναδική τους εμφάνιση;;; Ένα μοναδικό show μας περιμένει!

Solo Baby - Mambo:
Οι μικροί μας φίλοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη βραδιά μας, και... αυτή τη φορά... είμαστε έτοιμοι να τους απολαύσουμε σε μια καταπληκτική εμφάνιση! Με τον χορό της επίδειξης και το εξωτικό Mambo, οι μικροί μας φίλοι είναι έτοιμοι να κλέψουν την παράσταση και να μας παρασύρουν με τον ξεσηκωτικό ρυθμό τους!!!

One Dance - Bronze American Syllabus - Tango:
Ο χορός του πάθους και της φωτιάς, με τις κοφτές και απότομες φιγούρες του, κάνει την εμφάνιση του παρασύροντας μας σε μια άλλη εποχή! Σε αυτή την κατηγορία, οι χορευτές μας διαγωνίζονται σε μια χορογραφία "βηματολογίου", εξελίσσοντας έτσι την τεχνική τους κατάρτιση αλλά το προσωπικό τους στυλ σύμφωνα με τους κανόνες που εμπεριέχονται στο American Style! Μια διαγωνιστική κατηγορία, που θα κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά και θα δώσει τον δικό της παλμό στον χορευτικό μας Διαγωνισμού!!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό υπερθέαμα και κυρίως... πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!!!


Επικοινωνήστε κι εσείς με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην δυναμική έναρξη του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη θέαμα και διασκέδαση μας περιμένει...
Ραντεβού την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο...
πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού
2017 - 2018!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας
στα πιο διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!


Απολαύστε βίντεο από τις Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου