Google+

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Είμαστε έτοιμοι για χορό και τραγούδι στο αγαπημένο... Karaoke Party!!!!!!

Η Παρασκευή, 18 Μαΐου, έφτασε και φέρνει μαζί της την βραδιά όπου η αδρεναλίνη και ο υδράργυρος... θα χτυπήσουν κόκκινο!!!

Χορός και τραγούδι πάνε μαζί και το πολυαγαπημένο...
Karaoke Party
ξαναχτυπά!!!!
 
Το Karaoke αποτελεί μια μορφή έκφρασης μέσα από το τραγούδι και σε συνδυασμό με το αγαπημένο μας χόμπι, τον χορό, φτάνει την διασκέδαση μας στα ύψη!!!

Ιστορικά...
...φαίνεται ότι κατάγεται από την Ιαπωνία και οι συμμετέχοντες καλούνται να καλύψουν το κενό των στίχων που λείπουν από το τραγούδι! Η ετυμολογία της λέξης "Kara-oke" σημαίνει "άδεια ορχήστρα" και κυρίαρχο συστατικό αποτελεί η δική μας μαγική φωνή!!! Σαν μορφή ψυχαγωγίας, πλέον συναντάται σε πολλά Caffe και νυχτερινά κέντρα και συνήθως αφιερώνεται μια ολόκληρη ημέρα με την μορφή διαγωνισμού!!!

Εμείς, αποφασίσαμε να το εντάξουμε στην διασκέδαση μας μέσα από τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ κι εσείς... το φτάσατε στην κορυφή των Charts των εντυπώσεων, με την αγάπη σας!!!

Η μουσική ξεκίνησε...
Οι στιχοί περνούν από μπροστά μας και έφτασε η στιγμή να αναδείξουμε μια ακόμη φορά, το φωνητικό μας ταλέντο εκτός από το χορευτικό, και να χορέψουμε στον ρυθμό που δίνει η δική μας κρυστάλλινη φωνή!!!

Η σχολή του Ιλίου φοράει τα καλά της και μας περιμένει στις 21:00,για να ερμηνεύσουμε μαζί τις πιο αγαπημένες επιτυχίες και να κάνουμε το παρκέ της αγαπημένης μας σχολής να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου