Google+

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Trophy Ball 2019 - Η Πρόβα Generale της μεγάλης μας βραδιάς!!!


Έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία...

Το Trophy Ball 2019 έχει σχεδόν φτάσει και η πιο λαμπερή Επίσημη Δεξίωση της χρονιάς υπόσχεται να μας χαρίσει ατελείωτες στιγμές χορού, διασκέδασης και... ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!!

Πριν από κάθε Πρεμιέρα έρχεται η στιγμή της τελευταίας πρόβας!!
Η στιγμή όπου όλοι μαζί, μαθητές και δάσκαλοι, παρουσιάζουν τις καταπληκτικές τους χορογραφίες προσθέτοντας τις τελευταίες πινελιές που θα φτάσουν την μοναδική τους παρουσίαση στα ύψη!!! Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους νέους χορευτές των σχολών μας, να χορέψουν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό, σύμφωνα με τη ροή του πιο θεαματικού Χορευτικού Gala!!!


Το Trophy Ball 2019 έρχεται... κι εμείς...
δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 21:00,
στη σχολή του Ιλίου στην... Πρόβα Generale!!!

Η Πρόβα Generale...
... Μια ξεχωριστή βραδιά που μας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία και ένα χορευτικό μάθημα που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της είναι η εξάσκηση των χορευτών μας μαζί με τα λαμπερά τους φορέματα και τις γρήγορες εναλλαγές τους για την προετοιμασία της επόμενης χορευτικής εμφάνισης!!!

Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι μας χαρίζουν τις πολύτιμες συμβουλές τους που θα φτάσουν την παρουσία μας στα ύψη και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το παρκέ με την χορευτική μας εμφάνιση!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις πιο θεαματικές χορογραφίες που με τόση αγάπη έχουν προετοιμάσει οι αγαπημένοι μας μαθητές και δάσκαλοι, για την πιο λαμπερή Επίσημη Χορευτική Δεξίωση της χρονιάς!!!


Το Trophy Ball 2019 έρχεται
και υπόσχεται να μας χαρίσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Μάθετε περισσότερα για τους
Χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου