Google+

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Μοναδικές στιγμές, γεμάτες διασκέδαση και πολύ χορό, με... Greek Latin Party!!!


Όταν η χορευτική εξάσκηση συναντά τις εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις (parties) των σχολών χορού Apollon, η εμπειρία είναι εκρηκτική!!!
Κάθε εβδομάδα, κρύβει και μία καινούρια χορευτική έκπληξη!!! Η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου πλησιάζει και η σχολή χορού Apollon στο Ίλιον, ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί, στις 21.00!!!

Αυτή τη φορά, πρόκειται να μας ταξιδέψει μέσα από ελληνικές επιτυχίες, σε ολόκληρο τον κόσμο!!! Το Greek Party, που αγαπήσαμε, θα αναβιώσει και πάλι, με σκοπό να μας παρασύρει σε Latin, Ευρωπαϊκούς, αλλά και Ανατολίτικους ρυθμούς!!! 

Η ελληνική μουσική, χαρακτηρίζεται από παραδόσεις και διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, ανάλογα με την ιστορική περίοδο!!! Μέσα από την πλούσια ρυθμική, αλλά και κινητική της παράδοση, μας καλεί να βιώσουμε συναισθήματα και εποχές του χθες, αλλά και του σήμερα!!!

Το Greek Party, αποτελεί σταθμό για την ιστορία των σχολών χορού Apollon, αφού συμπεριλαμβάνει κάθε χορευτικό είδος, από κάθε γωνιά του πλανήτη!!! Από το κλέφτικο και το δημοτικό τραγούδι, μεταφερόμαστε στο Ρεμπέτικο και το Λαϊκό, αλλά και στην μεταγενέστερη σύγχρονη μουσική!!!


Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, μας περιμένουν μελωδίες που απαντούν και στην ομαδικότητα του Καλαματιανού και του Τσάμικου, αλλά και στους ζευγαρωτούς χορούς, όπως το Waltz, το Tango και το Foxtrot, που έκλεψαν τις καρδιές όλων των νέων στις αρχές του 20ου αιώνα, σε ολόκληρη την Ευρώπη!!!


Μαζί τους, δημιουργήθηκαν και μοναδικές ερμηνείες, όπως αυτή της Σπεράντζα Βρανά, από την ταινία “Η ωραία των Αθηνών”, το 1954!!! Αυτό το... “Mambo Μπραζιλέιρο”, συνεχίζει να μας ξεσηκώνει για χορό, σε όλες του τις εκτελέσεις, μέχρι και σήμερα!!!

Είμαστε έτοιμοι να φωνάξουμε “Δυνατά, δυνατά”, να τραγουδήσουμε “Για ένα Τανγκό” και να δημιουργήσουμε περισσότερες αναμνήσεις από “Νύχτες μαγικές”!!!


Το ραντεβού μας, στις 21.00, στην σχολή χορού Apollon στο Ίλιον!!! Μας περιμένουν μαγευτικά τραγούδια Rumba, παιχνιδιάρικοι ρυθμοί Cha cha και ζωηρές νότες Samba, ακολουθούν μία σειρά από αξέχαστους ελληνικούς στίχους!!! Συνοδεία τους, οι Παραδοσιακές και Λαϊκές μελωδίες, που ανεβάζουν το κέφι στα ύψη!!


Γιατί, διασκέδαση και χορός,
σημαίνουν Greek Latin Party!!!


Μην λείψει κανείς!!!

Δείτε επίσης:

Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από το Greek Latin Party!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου